Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nfsu17

veterán

válasz westcoastog #33244 üzenetére

Mikor megláttam, hogy laptiming, akkor először az jutott eszembe (mivel nem az első lenne, de inkább régebben volt ez jellemző), hogy 30 fps-el vették fel a drónos jelenetet és 25fps-el renderelték ki. És az sose lesz "sima" mozgású.
    DE
    Itt nincs erről szó.
    A videó 25fps és 50Hz-en nézve (azért teszem offba, mert nem TCL-ről nézem, csak próbálok veletek gondolkodni) teljesen jó, egy dadogás, akadás, röccenés így nincs benne.

Viszont a tévé nem vált frekit, mikor gyári YT-ot nézel (így tudom), (de a smarttube app vált szerintem), így valószínű 60Hz-en megy a tévé ilyenkor. Azon a 25fps adás sosem lesz sima...főleg ilyen egyenletes mozgású tartalmaknál. Kikapcsolt kutyafülék mellett.

Tippjeim:

1.Smarttube app telepítése és frekiváltás bekapcsolása (ha tényleg tud ilyet).
    2. Letöltöm neked a videót, tedd a tévéd 50Hz módba (ha tud ilyet) és nézd meg úgy a jelenetet. Vagyis vedd fel azt is mobillal...ami megint necces, ha nem 50fps-el veszed fel.
    Márpedig ezt a videót 59/60 fps-el tetted fel YT-ra...és 25fps videót nézünk rajta...szóval érted. :U Ráadásul ha én pl laptopon 144Hz-en nézem a videód... :D inkább hagyjuk is.

Ha PC-ről nézed, akkor is 50Hz-re erőszakold, ha ezt a videót nézed.

Értelemszerűen 60Hz módban 30fps videót kell nézni, hogy "sima" legyen.

Kerestem neked 60fps videót.

Itt is rossz? A YT appal?
    [PERU 8k] (nem kell 8k-ban nézni, van 1080/4k 60fps forrása is

Új hozzászólás Aktív témák