- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem lesz iPhone 19
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha járt már valaki így. Órák óta keresem a megoldást, de eddig nem vált be semmi.
Probléma:
2 hónapja vásároltam egy TCL 55P655 TV-t, eddig nem volt vele gond, viszont most folyamatosan újraindul. Bejön a TCL felirat, majd a Google Tv felirat, majd fekete kép, és kezdődik újra. Hogyha kihúzom a konnektorból, és utána rögtön, vagy órák múlva bedugom, akkor mindenféle gombnyomás nélkül bekapcsol a tv magától, de csak újraindul folyamatosan.
Amiket eddig próbáltam:
- Hagytam órákig bekapcsolva, hogy újra és újra elinduljon, de nem lép tovább a Google Tv feliraton, csak újraindul.
- Kikapcsoltam 1-2 órára, de amint bedugom a konnektorba, rögtön gombnyomás nélkül bekapcsol, és újraindul
- Távirányítóra soha nem reagál
- Hogyha benyomva tartom a bekapcsológombot a tv-n, és úgy dugom be a tv-t a konnektorba, akkor a bekapcsológombnál található led állapotjelzőfény elkezd fehéren villogni, viszont 1 perc után így is bejön a TCL a felirat, majd a Google Tv felirat, és újraindul.
Milyen megoldás jöhet szóba? Van rá mód, hogy itthon megjavítsam, vagy mindenképpen kuka (garanciális ügyintézés)vár rám? Jól gondolom, hogy ez szoftveres hiba lesz, vagy simán lehet hardveres?
Soha nem volt tv-m, az elmúlt 15 évben elvoltam nélküle, most végül vettem, és erős 2 hónapot bírt ki. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, de ha valaki tud segíteni, küldök futárral neki egy jóféle cseh sört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DJI topic
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő