- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratracer
csendes tag
Sziasztok! - Euronics + 75c765 első napok
Pénteken (11.15.) 12:33-kor rendeltük az Euronics oldalán 75c765-öt. Azért innen, mert volt pluszban hozzá kuponunk, így a többi áruház ára nem volt versenyképes már. Mivel olvastam róla, hogy Euronics szeret bontott terméket is küldeni, így a megjegyzésbe beírtam rendeléskor, hogy ilyet nem szeretnék.
Másnap, szombat délelőtt 9:10-kor már a nappali közepén állt a bontatlan doboz - annak ellenére, hogy a lehetséges szállítást következő hét közepére jelezték. Vagyis eddig pozitív a tapasztalat az Euronics online rendeléssel.
Eddig külső forrásként csak Telekom box (HD felskálázás) és a saját streaming appok tesztelésére volt lehetőség. Sokkal rosszabra számítottam a HD TV-műsorok felskálázásánál, élő stúdióképek is rendben. Netflix, MAX, Disney, Prime - mindegyiknél egyből vált a TV DVision, HDR vagy HLG jelzésekkel. Az látszik, hogy a streaming szolgáltatók nem ugyanolyan minőséggel/adatfolyammal dolgoznak (pl. MAX gyengébben tűnik, mint Netflix és Disney).
Akadások? Kikerestem a Vérapó kérdéses jelenetét. 30:01-nél volt egyetlen egy reccenés, az oldalirányú gyors mozgásnál. A fenyőfa mozgása akadt egyet, de ennyi. Reggeli kávénál olvastam, hogy Deadpool/Rozsomák kezdésnél a hópelyhek mozgása sem sima. Ezt egyáltalán nem érzékeltem. Jelenleg minden beállítás alapbeállításon van a TV-n, mivel nem volt még időm elmélyedni benne.
Amibe viszont én is beleaszaladtam az az őreg Harman Kardon házimozi erősítő. eArc / Arc probléma. 5.1 hangot nem tud fogadni hdmi-n az AVR. Optikán viszont ment.
Egy 15 éves LG 47LW5590-t váltott a TCL.
Imádom, hogy mostantól a fekete az fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest