- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratracer
csendes tag
válasz Lord Amper #32670 üzenetére
Hozzánk ezzel érkezett, múlt héten: V8-T653T01-LF1V401
-
ratracer
csendes tag
Sziasztok! - Euronics + 75c765 első napok
Pénteken (11.15.) 12:33-kor rendeltük az Euronics oldalán 75c765-öt. Azért innen, mert volt pluszban hozzá kuponunk, így a többi áruház ára nem volt versenyképes már. Mivel olvastam róla, hogy Euronics szeret bontott terméket is küldeni, így a megjegyzésbe beírtam rendeléskor, hogy ilyet nem szeretnék.
Másnap, szombat délelőtt 9:10-kor már a nappali közepén állt a bontatlan doboz - annak ellenére, hogy a lehetséges szállítást következő hét közepére jelezték. Vagyis eddig pozitív a tapasztalat az Euronics online rendeléssel.
Eddig külső forrásként csak Telekom box (HD felskálázás) és a saját streaming appok tesztelésére volt lehetőség. Sokkal rosszabra számítottam a HD TV-műsorok felskálázásánál, élő stúdióképek is rendben. Netflix, MAX, Disney, Prime - mindegyiknél egyből vált a TV DVision, HDR vagy HLG jelzésekkel. Az látszik, hogy a streaming szolgáltatók nem ugyanolyan minőséggel/adatfolyammal dolgoznak (pl. MAX gyengébben tűnik, mint Netflix és Disney).
Akadások? Kikerestem a Vérapó kérdéses jelenetét. 30:01-nél volt egyetlen egy reccenés, az oldalirányú gyors mozgásnál. A fenyőfa mozgása akadt egyet, de ennyi. Reggeli kávénál olvastam, hogy Deadpool/Rozsomák kezdésnél a hópelyhek mozgása sem sima. Ezt egyáltalán nem érzékeltem. Jelenleg minden beállítás alapbeállításon van a TV-n, mivel nem volt még időm elmélyedni benne.
Amibe viszont én is beleaszaladtam az az őreg Harman Kardon házimozi erősítő. eArc / Arc probléma. 5.1 hangot nem tud fogadni hdmi-n az AVR. Optikán viszont ment.
Egy 15 éves LG 47LW5590-t váltott a TCL.
Imádom, hogy mostantól a fekete az fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest