- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
mikrofon #29427 üzenetére
Én nem szoktam sokat panaszkodni de látom és tapasztalom én is a hibákat. 1080p filmeket nézek általában és ott nagyon ritkán de akad. Dolby vision és hdr 10 esetén már jóval többször előfordul akadás de még ez sem zavar annyira mert 1 film alatt kb 5-ször látok ilyet. Netflixen is látom néha de nem minden dv tartalomnál jelentkezik. Amióta a Dolby vision IQ -t használom azóta leállításkor mozi módra áll vissza szóval így rendben van ( mert ugye dv fényesről dinamikusra állt vissza mindig). Szóval vannak hibák csak nem mindenkit zavar annyira, hogy írogasson emiatt!
Ami viszont tényleg zavaró lehet sokaknak a tv adásoknál a hangcsúszás! Az bizony idegesítő és hiába lehet korrigálni a hang beállításokban igazán sehogy sem lesz jó! M4 sport -on elég látványosan jelentkezik ez a hangcsúszás. Rtl és tv2 -n próbáltam ott nem érzékeltem. Szóval lehet nem mindenki panaszkodik de tutira biztos vagyok benne hogy sokkal több ember van aki látja a hibákat mint aki ide ír. Csak sokakat nem zavar /érdekel annyira. Én úgy vagyok vele, hogy várom hogy egy frissítés egyszer helyrehozza. Remélem egyszer sikerül nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Exkluzív órák
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Vicces videók
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest