- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Válasz csak azért ide, mert hasonlítunk
Nem konkrét személynek írtam, általánosságban. Igen, amikor bekapcsoltam, dobta is a frissítést. Igen, nekem is volt, hogy szakadozva jött a NETFLIX. WIFI-n megy a jel a házamban, Tkomos Strong Mesh nyomja a jelet. A routerig újra kellett kábeleztetnem a közel 30 éves megoldást, egy óra alatt helyreállt a sebesség, azóta minden oké nagyjából. Amit látok a Samuhoz negatívumként, hogy bekapcsoláskor várni kell, hogy jelet fogjon, a Samunál ilyen nincs. Igen, nincs mihez hasonlítsak, de jó másfél hónapja mindet elolvasok napi szinten és napi szinten nem értem, maradjunk ennyiben.
Senkinek nem akartam "nekiesni", de ha jól belegondoltok, minden egyes termék fórumán csak a negatívizmus ömlik, ahogy írtam. Igaz, hogy a fórumon általában azok vannak jelen, akiknek valami hiba van a készülékében, de ha nincs is, megy a panasz.
Én is hezitáltam a +150 ezerrel drágább LG OLED-en, ott is olvastam minden infót és ott is mindenki piszkálja, mert a gyári beállítás szar, stb. Ott sincs összehasonlítási alapom, ár-érték arányban kellett NER fizetés híján tévét választanom. De itt akkor én vagyok az egyetlen szerencsétlen, aki örülni tud és egyelőre élvezi a tévéjét. Orion 601-es tévébe születtem, előttem került a családba egy hónappal - kicsit változott a világ. Elnézést, megöregedtem
Senkit nem akartam megbántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged