- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
Szerintem nem sértődünk meg és én örülök, ha nálad nem jelentkeznek ezek a problémák.
Leszögezem még egyszer, hogy jó tv-nek tartom a 805-öst, és engem az háborított fel, hogy miért kell elrontani, ami jó volt. Remélhetőleg a következő frissítéssel javítják a hibákat, de én nem tudtam megvárni. Nekem is öregszik a szemem, de az ilyen hibákra és a képminőségre viszont érzékeny maradt, gondolom, mert sokáig dolgoztam a televízióban.
Amúgy meg az is igaz, ha valami rendben van, arról nincs mit beszélni és akkor íródnak a hsz-ek, amikor gebasz van és mondjuk tanácsot akar kérni az ember. -
Lackó1984
tag
Az akadozást nem a wifi sebessége okozza jelen esetben, hanem a tv firmware. Nekem LAN-on van mindkét TV. Az egyik egy C745, ezzel van a probléma. A másik egy LG G2, ezzel nincs semmi gond ugyanazt, ugyanonnan lejátszva.
Várom a hivatalos V101-et, hátha megoldja a problémámat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest