- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
A TCL 85C735-ömre ma reggel települt fel az új frissítés, ami többek között megváltoztatott vizuálisan néhány menüt, és engedélyezte a Game Master módot PC használata mellett is (eddig ez csak konzollal működött). Ez elméletben több funkciót tesz lehetővé, illetve a TV azt is kiírja, hogy RTX 3090-es gépre lett rákötve, amit ezelőtt nem tett meg. Ebből az egész frissítésből kiindulva pedig feltételezem, hogy a többi modellen végre elérhető a 4K 144Hz Nvidia kártya mellett is, és nem csak AMD-vel (a TLC ezt már nagyon rég ígéri, hogy orvosolja).
Viszont van egy kis gond. Én a PC-t eddig mindig csak és kizárólag HDR-javítás móddal használtam, ami tulajdonképpen annyit tesz, hogy az SDR jelet HDR-re konvertálja. Ez a mód pedig annyira jó, hogy jobban működött, mint a Windows natív HDR beállítása, vagy a játékok natív HDR beállításai. Emellett pedig nyugodtan tudtam használni a VRR-t és ezáltal a G-Sync-et is.
Azonban az új frissítés azáltal, hogy aktiválta a Game Master módot PC-n, egyben a VRR-t a játékmódon belüli exkluzív opcióvá tette, amennyire én látom, azaz nincs lehetőség azt külön állítani. Game Master módban viszont nem lehet képmódok között váltani (pl. Film, PC, stb.), így nem tudom a HDR-javítás módot együtt használni a VRR-rel.
Tehát vagy az a lehetőség, hogy játszok beépített Windows- és játékbeli HDR-rel (ami rosszabb), vagy játszok SDR-ben (ami szintén kevésbé jó), vagy játszok ugyanúgy HDR-javítással, mint korábban, de VRR nélkül (amitől meg szakadna szét a kép). Értelemszerűen V-Syncet meg nem akarok az input lag és egyebek miatt.
Szóval mi volna erre a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Apple asztali gépek
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest