- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzsol
tag
Sziasztok! Ezt magyarázza meg valaki, vagy lehet nem is kell mert nyílván való. Alany c805.
Múlthéten pénteken időben, egyedül érkeztem haza és valamiért késztetés éreztem rá hogy benézzek a tv-re. A nappali falán van azon amelyiken az ajtó is van. Így épp behajolva a tv hátulját láttam és nagy meglepetésemre úgy világítotak a ledek mintha be lenne kapcsolva. Piros led hátul világít, van egy ssd ház radugva az is villog mintha pont írás/olvasás lenne folyamatban. Egyet előre lépve az elejére pillantva a négy sárga led is világít. Hangosan szóltam "Mit csinálsz" és láss csodát az ssd házon a villogás abba maradt és pár másodperccel késöbb az összes led kialudt. WTF?
-
mzsol
tag
Hát ez besz***ás, most ennyiért van. 220ért vettem BF-kor.
-
mzsol
tag
Sziasztok! 50C805-ön a hétvégén megnéztem pár 4K filmet, nagyon szép a kép sőt gyönyörű. Abban segítsetek már hogy ezen a tv-n akkor melyik anyag lenne a preferált: HDR10, DV, stb?
-
mzsol
tag
Beállítottam az 50C805 tv-t a C835 beállítások alapján és kipróbáltam rajta egy uhd hdr filmet, nagyon szuper a kép. Jó nagy a fájl mérete ezeknek az anyagoknak, nagyobb külső adathordozót kell beszerezni... A sporthoz szokatlan még ez a beállítás kevés a fényerő, filmhez jó.
-
mzsol
tag
Hűha! Eddig nagyon szokatlan, fura a kép nekem (TV adás-sport) az eddigi alsókategóriás IPS paneles tv-khez képest. Fakó, halvány volt számomra a kép, NFL meccset néztem este (C805-ön), de volt már szerencsém VA panelen (2000 eurós Sony-n, nem tudom a típust) jó minőségű filmeket nézni és valami fantasztikus volt a kép, ezért is akartam VA panelt. Félre ne értse bárki nem azt mondom hogy nem jó, csak az IPS-en eddig erős színek erős fény volt a jellemző.
-
mzsol
tag
Most ismerkedek a C805-el. Az alkalmazásokat böngészem. Tényleg nincs eurosport player vagy csak én nem találtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged