- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Yettel topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az én C725-ömön az alap szoftver van fent, az elég vacak. Plusz, kínai TV-t nemigen dugnék netre sem, de ez is egyéni preferencia. Állandóra legalábbis semmiképp. Frissíteni megint nem akarom, olvasgatva az itteni, ezzel kapcsolatos folyamatos problémákat, maradok annál, hogy kijelzőnek használom. Arra tökéletes, vagy majdnem tökéletes, de ár értékben biztosan verhetetlen.
Nekem egy sima 4K van, még csak nem is a Max, de megette reggelire a beépített lejátszót. Meg a Kodi sem ment fel rá rendesen, vagy volt valami nyűgöm vele, már nem emlékszem pontosan.
Lényeg, a Firestick már előbb megvolt, visszatettem, és élveztem a képminőséget.
Próbáld ki, ha neked bejön, akkor használd azt. Én is azzal kezdtem, bár mondom, nekem még Android rendszer van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest