- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
herkulesminusz
tag
válasz
wallace 234 #1407 üzenetére
Nem, még nemvoltam otthon, ezeket a képeket tegnap este lőttem, de ha hazamegyek kipróbálom, köszi. Mondjuk álítgattam már mindenfélét keresztbe-hosszába, nem segített, de akkor ezeet célzottan is ki fogom próbálni.
Amúgy a TV-ről:
Egy LG 65UM7100-ról jöttem át erre (azt 14 napon belül visszaküldtem, mert annak aztán igazán katasztrófa képe volt...a legsötétebb fekete valami halványszürke derengés volt, illetve a kép közepén sötét-világos sávok /banding/ húzódtak, a képernyő tetején buborékként elhelyezkedő bevilágításokról ne is beszéljek).
Ennek ahhoz képest klasszisokal jobb a képe. A fekete majdnem teljesen fekete, így sötétben is nézhetőek a sötétebb tónusú filmek, az egész TV sokkal kontrasztosabb. Bevilágítás 0, egyedül ez a sarkoknák tapasztalható sötétedés zavar, ami viszont a világosabb képeknél tud zavaró lenni, ha az ember tudja, hogy ott van...illetve ahogy írtam is, pl. netezésnél is zavaró, mert ott egyszínű képek vannak.Az Android TV nagyon tetszik, azzal együtt, hogy néha meg-megakad (korábbi beírásban olvastam, hogy ezt is javították újabb firmware-el, azt még nem töltöttem rá, így erről nem tudok nyilatkozni).
Az egész TV fém hátlapot kapott, szemben az LG, Samsung műanyagával, illetve a tartóláb is fém, atomstabilan áll a szekrényen (az LG kis műanyag lábai miatt ha csak ránéztem a tv-re majd feldőlt).
Az 5 év garacia is jó érv tud lenni, bár nem tudom mire számíthatok, ha pl. 4 év múlva elhalálozik a készülék, meglesz-e még forgalmazó (emag), szervízháttér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest