- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrosilov
tag
Sziasztok! Telekomos kínálatból keresek elsősorban TV-t, olvasgatom is a fórumokat szorgalmasan. Első tapasztalat, hogy bármelyik TV fórumát olvasom, tele van problémával, sokszorta drágább TV-k esetében is, úgyhogy visszatértem a "kályhához" azaz 'ha már nem tökéletes, legyen legalább olcsó' változathoz. Már majdnem rábólintottam egy kétszer ennyibe kerülő LG nanocellás tévére, de ahogy olvasom a fórumában, többen küldözgetik vissza, mindenféle bevilágítási problémák miatt...
Szóval 50DP600. Olvastam, hogy az oprendszere illetve az erőforrása elég gyenge, nem megy a HBO Go, 4k youtube állítólag szaggat - Ugye jól tudom, hogy ezeket a problémákat egy 20 ezres médiabox megoldja? Már ha egyáltalán probléma, mert nem HBO-zok.
Alapvetően TVzésre kell, meg filmeket nézni.
Azt viszont sok helyen olvastam, hogy jó a képminősége, ami ugye előny.
Akinek van az meg tudná mondani, hogy milyen betekintési szögtől kifelé nem érdemes nézni? (Erre kétféle véleményt találtam: a '170 fokig tökéletes't és a '30 foknál már kifordulnak a színek' címűt) élőben nem tudom megnézni errefelé sehol nincs üzletben.
Köszönöm, ha valaki segít, mennyire válhatna be ez a TCL.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest