Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LordRajZoL
    aktív tag

A profil meg a Tasker kapcsolgatása valahogy nem nagyon akart segíteni a dolgon, úgyhogy végül töröltem, és létrehoztam egy újat, így már működik. Köszönöm a választ. :)

Azt nem tudom egyébként sehogy kideríteni, hogy a Cell Near-ben kiválasztott adótornyok hol vannak, és legalább közelítőlegesen mekkora a hatótávjuk? Csak hogy ha elmegyek itthonról, akkor mekkora távolság múlva számíthatok rá, hogy lefut a hozzárendelt feladat. Konkrét a telefon néma módba rakása. Jó lenne azért nagyjából tudni. :U

Illetve egy másik kérdés, hogy megcsináltam most ezt a cella alapú otthonról elmenős némítós profilt, ami a media hangot is leveszi.
    Viszont csináltam egy olyat is, hogy ha bekapcsolom a Navit, akkot maxolja a media hangot.
    Na most ez utóbbi meg is történt mikor elindítottam itthon, csak amint távolabb értem a kocsival életbe lépett a némítós profil és levette a media hangot. Pedig direkt ennek elkerülése végett a navis profilnak az alap 5-ös szintről 6-osra emeltem a prioritását a tulajdonságaiba. Akkor ez most mégse erre való?
    Vagy hogy tudom beállítani, hogy melyik legyen az erősebb profil? Ilyen bonyolult egymásba ágyazgatások, meg extra profilok létrehozása nélkül?

Open Signal Maps

Sajnos Vodafonnál 3g nem müködik csak edge
    Gps pozicio alapján berajzolja az aktiv tornyokat.
    Egyébként rásegitettem a Cell Near profilra plusz feltétellel, pl wifi, vagy és villanyra kötve

Új hozzászólás Aktív témák