- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
supercharley #1052 üzenetére
Hangerőre azt hiszem már vannak beépített változók.
Beállításokra (on/off) viszont nincs, azt vagy leszarod mi volt előtte és egy profil Enter Task-jában és Exit-jében is "felülírod", vagy... Jah nem, nincs más lehetőség.Nálam pl. kint van asztalon egy Task Cut, amivel mindig lenullázom a beállításokat a nekem tetsző értékekre, így nem gáz, ha vmi 3rd party cucc állítgat néha napján. Egy gomb nyomás és minden a helyére kerül.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
supercharley #1052 üzenetére
Amennyiben nem egy Taskon belül, hanem Profilból kapcsolgatod ezeket (mint én is), akkor a Profilok Tulajdonságaiban (Properties) alapból be van kapcsolva a "Restore Settings" funkció.
Ez (szerintem) pontosan azt csinálja, amire neked szükséged van. Persze ez csak addig működik jól, amíg csak a Tasker kapcsolgatja a Hangprofilokat.
-
bogil99
aktív tag
válasz
supercharley #1047 üzenetére
Én írnék 3-4 taskot, amiben a hangerőket szabályoznám és adott eseményhez a megfelelő taskot futtatnám.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
supercharley #1016 üzenetére
Variable query, majd wait.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
supercharley #988 üzenetére
A plugin mindkét telefonra kelleni fog, és Tasker is, de legalább egy mini alkalmazás, amit Tasker-rel készítesz a fiad telefonjára. Igazából olyan nagyon nem foglalkoztam a kérdéssel, mivel csak nekem van ilyen telefonom a környezetemben. De a potenciál megvan benne arra, amire neked is kell.
A lényege, hogy szöveges üzenetekkel tudsz kommunikálni két eszköz között.
És az ilyen push üzenetekre tudsz készíteni Tasker-ben profilokat.
Előre definiált parancsokkal tudsz távvezérelni Tasker révén, adatokat tudsz átküldeni, üzeneteket, stb. -
Derejebááá
csendes tag
válasz
supercharley #793 üzenetére
Sikerült beálllítani, köszönöm szépen. Meg a reggeli ébresztőhöz próbálom azt beállítani, hogy az aktuális időjárást felolvassa, de az még nem megy. Napot, Órát, Aksiállapotot már olvassa, csak az időjárást nem, ehhez van vmi tipped?
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
supercharley #724 üzenetére
A sorok remmelésére 2 ötletem van
1. a belsö if feltétel használata
2. if - end if közé zárni ezeket a sorokatMivel a Tasker tud scriptet, plugint futtani biztos megoldható. Csak ...
xDA Pc-s szerkesztöt én se bánnám
Teamviewer Quick Support
Igy a telót látod, vezérelheted a gépröl
Ha sokat kell gépelni akkor igy szoktam -
Teasüti
nagyúr
válasz
supercharley #674 üzenetére
Nálam sosem csinált gondot a tárcsázó, sőt! Tasker előtt Profile Scheduler-t használtam, ahol a hangszórót is folyamatosan bekapcsolva hagytam eleinte és rom hibának tituláltam a jelenséget, hogy rögtön hangszóróra teszi a hívásokat.
Pár rom-mal és sok idővel később jöttem csak rá, hogy ilyen beállítás is van a programban (amin könnyelműen csak átugrottam). Szóval nem, a tárcsázó nem szól bele a dologba és pláne nem reset-eli a beállítást híváskor.Nem tudom nálad mi lehet, de az általános jelenség, hogy nem működik minden egyes funkció egytől egyig minden egyes készüléken.
És nem a Tasker hibájából többnyire.
Főleg mivel más programok is csődöt mondtak, ez elég egyértelművé teszi. -
Oldman2
nagyúr
válasz
supercharley #665 üzenetére
Ezt én sem értettem, de azóta talán megértettem: az aktív profil nem az amire Te is gondolsz, hanem ami a Projektekben megadott feltételek alapján pillanatnyilag "aktivált" állapotban van.
Ha jól gondolom. Remélem megerősítenek a profik ebben a válaszomban.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
supercharley #665 üzenetére
Igy van
MIvel a projektek szabadon átjárhatoak.
Értesitéssel nem találkoztam én lekapcsoltam csak icon van státuszon. A legördülö meg rendesen jelzi a futo Taskokat.
Viszont ha nagyobb változást csinálsz akkor érdemes Tasker off, leokéz, majd vissza s megint leokézz.
Van egy két Task ami nem aktivizálódik ha változtatod és a feltételek alapján futnia kell -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
supercharley #663 üzenetére
Szia üdv köztünk
Simán töröld a Scenét, úgy is benne lesz a következöbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged