- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz
mandras81 #146 üzenetére
Ezt az autosync-et próbáltam amit a fórumtárs közzétett, de ez nekem lelövi az adatkapcsolatot is. És borzasztó bonyolult az egész.
Ti hogy oldanátok meg, hogy az autosync mondjuk félóránként kapcsoljon be?
És mi van akkor ha a levelező (MailDroid) mindig pont akkor próbál frissíteni amikor a sync ki van kapcsolva? -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
mandras81 #239 üzenetére
Can I hide the notification list entry when Tasker is running ?
If the notification is very annoying, it can be removed by disabling the Run In Foreground setting which can be found in Menu->Preferences->Monitor.
Please read the help text associated with this option first.Hm
Mégse azzal van összefügésbe -
Teasüti
nagyúr
válasz
mandras81 #227 üzenetére
TeslaLED.
Ha jól látom a Set Light action is machinál vmit a LED-ekkel, de root kell hozzá. Gondolom ez csak jelzés lehet.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
mandras81 #225 üzenetére
LED-es részhez van plugin. Silent mód meg az alarm és a media hangerőt nem némítja csak el (android feature). Ha ezeket is szeretnéd, azt külön kell.
Display/Night Mode
Vmi android feature lehet hasonlóan a Car mode-hoz, sosem próbáltam még.
Azt sem tudom, hogy gyárilag megvan ez a képesség a stock romok-ban, vagy csak főzött romban lehet ilyet, vagy esetleg abból már kivették? Passz.(#221) S_xperia_S
Észre szoktam venni, ha vki ír ide. -
Teasüti
nagyúr
válasz
mandras81 #196 üzenetére
Nem a Tasker volt a bűnös.
[link]
Annyi kiegészítéssel, hogy a Catch ártatlan volt. A telefon által készített képeket és videókat töröltem és utána jó lett.Egyébként 2%-ot eszik nálam (összesen). Úgy, hogy nem játszok vele, hanem szinte teljesen háttérben van.
(Alább hagyott a lelkesedés az aktuális projektet illetően.)Amihez net kell, az a Location/Net. Mivel nem magától találja ki a koordinátát az adótornyok helyzetéből. A többinek viszont kétlem, h sok köze lenne a Tasker-hez.
-
mandras81
senior tag
válasz
mandras81 #147 üzenetére
Ahogy ígértem, feltöltöttem a frissített xml-eket.
Ma egész nap használtam, teszi a dolgát, de még pár napot akarom tesztelgetni, hogy véglegesnek nevezhessem.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
mandras81 #146 üzenetére
Nem rossz, első olvasásra kissé zavaros.
Nekem egy kicsit ágyúval lövünk verebekre esetének tűnik.
Tényleg megéri a ráfordított időt? Mi a tapasztalatod? Ha jól olvastam az eredeti cikkben, akkor meg lehet figyelni a forgalmat és az akku használatot is - százalékosan mekkora spórolás érhető el? Néhány megáért nem biztos, hogy átrágnám magam rajta, ellenben az akkuidő már jobb kérdés. -
Teasüti
nagyúr
válasz
mandras81 #91 üzenetére
Uhm a location net-hez szerintem állandó kapcsolat kell, máskülönben bajos lenne lekérdezni egy-egy frissítésnél a helyet. De a szó szoros értelmében nem, nincs folyamatos átvitel. Csak addig megy netre, amíg meglesz a pozíció. Én úgy vettem észre, hogy cella infó se pontatlanabb a mobilnetes bemérésnél, és az nem kerül se plusz energiába, se adatforgalomba.
Legalábbis nálam a %LOCN változó lekérdezésekor (ugyanaz a funkció elvileg) ilyen 6 km-es szórással adta meg a koordinátám, ha jól rémlik. Sőt, meg merem kockáztatni, h cella infóval talán még pontosabb is. De ezt csak erre az egy tapasztalatomra alapozom, talán jön majd vki, aki rámcáfol, h a netes lokalizáció tud ennél jobbat is.Szóval ha nem koordinátákra vagy kíváncsi, hanem csak az érdekel, hazaértél-e, arra jobb a cella infó szvsz.
Igen, kettő profil. Vagy ugyanarra a feladatra csinálsz kettőt, különböző helyszín feltételekkel.
Vagy csinálsz egyet a helyre, ami mondjuk létrehoz egy %HOME változót, majd egy másikat, ami a böngészőre gerjed és Task-ban a változó értéke szerint végzel feladatokat. Utóbbi praktikusabb út.ERPY
És a helyes megfejtőnek jár egy virtuális vállveregetés!
Sose jöttem volna rá. -
Teasüti
nagyúr
válasz
mandras81 #88 üzenetére
Kézikönyvből:
The profile name is green if the profile is active.
Important: the check-mark does not mean the profile is active (will run its tasks), it means that the profile can become active if its conditions are met.Ha a Tasker be van kapcsolva, a profil mellett ott van a pipa és megvolt legalább egy mentés (Tasker főképernyőn alsó sávban bal oldali pipa, vagy Android Back/Home gomb), akkor onnantól él a profil. Az, h nem válik aktívvá (vagy status bar-on jelennek meg az aktív profilok, vagy Taskerben, ha zölddel ki vannak emelve), az csak a context feltételei miatt van.
Rosszul van beállítva az adott célhoz mérten.Location w/o tears részt olvast át te is újra, talán megleled a választ.
Vagy ha van még kérdésed, hallgatjuk.MÁS:
Nálatok a cellainfók hogy néznek ki?
Nálam a legutóbbi frissítés óta kétféle típus lett:
öt számjegyű GSM:1234.12345 / 0 és 8 számjegyű GSM:1234.12345678 / 0
Ez vajon normális? A rövid cell id-vel meg voltam elégedve, de mióta ugyanazon a helyen a hosszabb cell id-ket érzékeli, azóta megbízhatatlan a szolgáltatás, mivel több km-rel arrébb is rajta lehetek még ugyanazon a tornyon (cell id), amit nem tartok normálisnak.
Talán vmi technológiai váltás van épp és jókora hatókörzet növekedés történt?
Eddig úgy tudtam, hogy a körzet infók 200-300 méterenként változnak, de ez az új fajta nálam 6-7 km-rel arrébb sem változott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest