Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
libacombu
üzenetére
Én úgy használtam hogy a "rendes" naptárba be volt írva az esemény rendesen idővel. Egy Tasker nevü naptárba pedig egész napos eseményként állítottam be. pl így M.DE
Mikor ébresztetni kellet akkor 04:50-kor megnézte hogy a tasker naptárba van e M.DE bejegyzés
Aztán simán elindítottam egy zenét max , amit a státuszbáron kelet lekapcsolni. Évek óta használom csak azóta váltottam Automagicre.
Vagy volt olyan változatt ami 03:00-kor nézte meg a naptárt s a rendes android alarmot állitottam be. Ez azért nem tetszett mert rengeteg bejegyzést csinált. S ha valami progit telepitettem ami ébresztö volt akkor elötte Android megkérdezte melyik progit akarod állitanni, ezt persze éjjel nem figyeltem igy nem volt ébresztés. Arra figyelj hogy az egész napos eseményeket valamiért nem 0-0 ig hanem 02-02 között kezeli. Ne kérdezd miért. Lama naptár debuggal vettem észre -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Assetto Corsa EVO
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PayPal
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest