Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
libacombu
üzenetére
Én úgy használtam hogy a "rendes" naptárba be volt írva az esemény rendesen idővel. Egy Tasker nevü naptárba pedig egész napos eseményként állítottam be. pl így M.DE
Mikor ébresztetni kellet akkor 04:50-kor megnézte hogy a tasker naptárba van e M.DE bejegyzés
Aztán simán elindítottam egy zenét max , amit a státuszbáron kelet lekapcsolni. Évek óta használom csak azóta váltottam Automagicre.
Vagy volt olyan változatt ami 03:00-kor nézte meg a naptárt s a rendes android alarmot állitottam be. Ez azért nem tetszett mert rengeteg bejegyzést csinált. S ha valami progit telepitettem ami ébresztö volt akkor elötte Android megkérdezte melyik progit akarod állitanni, ezt persze éjjel nem figyeltem igy nem volt ébresztés. Arra figyelj hogy az egész napos eseményeket valamiért nem 0-0 ig hanem 02-02 között kezeli. Ne kérdezd miért. Lama naptár debuggal vettem észre -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest