Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Én nem használom ezt, talán ezért is maradt félkész nálam...

Megnézve a context súgóját azt írja, hogy "there is a call in progress", vagyis azt gyanítom, hogy egészen addig aktív marad, míg meg nem szakad a hívás. Vagyis csörgéstől egészen a beszélgetés végéig.
Próbáld meg feltételnek az Offhook profilt figyelni (ha nincs Event/OIffhook, hát készíts egyet
)!szerk: a task-ban amúgy nincs elvi hiba.
(#825) atillaahun
Amúgy a wifid az ki van kapcsolva menet közben? Mert túl egybefüggőnek látszik az aktivitási mércéje.
Wifi near az ki-bekapcsolgatja néhány percenként (asszem settings-ben állítható) kb 10 másodperc erejéig.
Nálad meg olybá tűnik folyamatosan megy. -
fil
őstag
Nekem nincs ilyen dokkolóm, úgyhogy nem tudom, hogy mekkora kellene. Az biztos, hogy egy kis gombelem méretű mágnest már érez. Szerintem a guglin találsz erre is valami infot.
Viszont úgy vettem észre, hogy elég közel kell lennie a mágnesnek. Viszont nekem nem is SG3 -am van, így ez sem mérvadó. -
fil
őstag
Na, az aztán tényleg nem egy régi darab

Mivel van van benne ezek szerint, akkor kísérletezés kérdése.
Onnan gondolom, mert az egyik kollégám a Defy+-ához vett egy tokot, amiben egy kis mágnes volt. Aztán azt vette észre, hogy a telefonja mikor kiveszi a tokból, mindíg aktív és car dock módban van.
Én is kipróbáltam, szétszedtem egy vinyót, kiszedtem belőle a mágnest és ha közel tettem a telefonom, átváltott car dock módba. (Kb. 10mm távolságra kellett tennem.)
Azért említettem, mert kell valami a telónak, amit érzékelni tud és csak arra a szitura jellemző.
Gondolom elég közel kell lennie a telónak a mágneshez. Viszont, ha már bekapcsolta akkor már nem fontos, feltéve, hogy a Taskerben csak a bekapcsolást állítod. -
fil
őstag
Nagyon régi a telefonod? Mert az újabb (Gingerbread-tól kezdve) az android energiagazdálkodása már nagyon jó. A BT ha csak készenlétben van szinte semmit nem fogyaszt.
Másrészt az is megoldható lenne, hogy bekapcsoljon
Feltéve, ha pl. van benne magnetic szenzor. Pl. egyes telók (vagy mindegyik? én csak a sajátomból tudok kiindulni...) onnan tudják, hogy dokkolva vannak, hogy a dokkolóban van egy kis mágnes amit érzékelnek. A tasker meg tudja figyelni a "dokkolás" állapotot.
Tehát a kocsiban el kell helyezned egy megfelelő mágnest a telefon közelében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)!