- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSaki
csendes tag
válasz
davtsik #1666 üzenetére
Hogy a klasszikusokat idézzem
:
Notify LED
Show a notification on the top bar and flash an LED.
The specified title will appear on the bar initially. Notifications with a particular (non-empty) title replace existing ones with that title.
When the notification area is pulled down, the specified text will be visible.
A Number other than 0 causes that number to be included in the notification area.
Rate is the number of milliseconds the LED will flash on and then again be off. It must be at least 1.
Not all devices support all colours. Many devices will only support red and green. In general, colours near the top of the list are more likely to be supported.
Some devices will only flash the LED when the device is off at the time the notification is received.
Up to 3 Actions can be specified which will appear in the notification area. In some cases it may be necessary to slide down to reveal the actions.Vagyis csak akkor villog, ha a telefon alvó módban van. Ennek kiküszöbölésére született ez a cikk.
-
Bozek
nagyúr
válasz
davtsik #1250 üzenetére
Ha rákattintasz, ki is írja, hogy nem használható a telefonon ez a funkció (legalábbis Xperia V-nél biztos). Felajánlja, hogy használd a TeslaLED-et. De ezek csak a kamera vakuját működtetik, nem az értesítési LED-ed..
Esetleg a NotifyLED-del megoldható, bár az meg értesítést rak a státuszsorba. -
bacus
őstag
válasz
davtsik #1196 üzenetére
Ne bonyolitsd túl.
ez két state felvétele,
1. idő
2. bekapcsolt képernyő negálvaha ennek megfelel, akkor kapcsold ki a wifit, egyébként nem.
Persze igy a képernyő kikapcsolásakor kikapcsolja a wifit is. Ha azt szeretnéd, hogy ha eljött az idő, de akkor a képernyő be volt kapcsolva, akkor ne kapcsolja ki, de később se, akkor a bekapcsolt képernyőnek eventnek kell lennie.Az eredeti kérdésedre, pedig "tud várakozni arra is, hogy egy változó felvegyen egy értéket".
State tud figyelni valtozot. -
wardemi
senior tag
válasz
davtsik #1154 üzenetére
Örülök, hogy segített ez.
.
Igen most, hogy belegondolok ez a probléma mindig elő fog jönni mert onnantól fog élni, hogy megnyílt az a mappa neked. A legelső parancs az hogy egyből kérje a jelszót? Ha igen akkor vagy keresni kell egy teljesen másmilyen eventet pl a select lenne jó de olyan nincs sajna. Másik ötletem ami csúnya de hát ez van, hogy a könyvtárat át kell kicsit módosítgatni. Tehát pl nálam minden kép egy DCIM-en belül ülnek camera stb és ha én a camera képeket akarom "kódolni" akkor a DCIM-re kellene lefuttatni az egészet ennek hátránya mint látod , hogy vagy újra mappázgatsz kicsit vagy olyanokért is kódot kér amiért amúgy nem kéne. Hirtelen más ötletem nincs rá. -
wardemi
senior tag
válasz
davtsik #1152 üzenetére
Elvben lehetséges, de lehet bonyolultabb mint ha leszedsz egy megfelelő app-ot. Bár lehet csak én bonyolítottam túl a dolgot fejben. Én úgy állnék neki, hogy a profilnál az event->file open-el aktiválódik (itt megkeresed az adott mappát és kiválasztasz benne egy file-t, majd vissza törlöd a file nevét hogy csak a mappa legyen elvileg megy így is) ezután csinálnék a scene-t amiben text edittel bekérem a "jelszót" majd amit kapott összehasonlítja a "jelszóval". Biztonság kérdése necces mert drótozni kell a jelszót pl egy változóban amit ki lehet olvasni ha valaki nagyon akarja csak megnézi a változókat. Bár mint ha tudna a task titkosítani is de ebbe még nem folytam bele. Ha lesz időm én is összedobok valami hasonlót mert jól jöhet csak most szakdogázás van
.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
davtsik #1117 üzenetére
Melyik profil milyen magyarázatára gondolsz?
Én nem foglalkoztam az xml formátummal, csak letöltöttem netről, ami kell és kiszedtem belőle ami kell a karakterláncok szétvágásával.
Vagyis az időjárás rss-ből vagy akármiből megkerestem az értelmezhető részeket - mint pl. <weather>esős</weather> - és kivágtam a megfelelő részt.Illetve a profilokat importálható verzióban tettem közzé, egyszerűen csak be kell töltened a programban és voilá!
(#1118) gabesz839
Mi? Mivel? (És hogy jön a képbe a Tasker?)(#1119) tybsen
(#1121) Polemius
Elvileg az elkészített profilok használhatók minden verzión.
Na ez nekem új, hogy két verzióra van szétszedve.
Kérdezd meg Pent-et a Google csoportban, vagy nézd meg a honlapot, hátha találsz rajta eligazítást!
Play-en két külön programként van feltüntetve?Jah, első hsz link-jei között.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
davtsik #1114 üzenetére
Root se árt éppen, meg van egy Secure Settings nevű plugin, azzal lehet képernyő zárat oldani.
Csillagozott parancsok Google jóvoltából nem működnek sok telefonon Froyo óta.(#1113) kerekati
Be kéne másolnod ide, hogy milyen context-et és task-ot használsz, mert ez így nekem újdonság - nem foglalkoztam még (BT) füles kérdésekkel. Meg az értesítés sem tűnik indokoltnak, főleg úgy, hogy utána nem aktiválódik újra a profil. -
davtsik
tag
válasz
davtsik #1112 üzenetére
Pár óra nyomogatás után sikerült.
Még valami, egy másik profillal addig megvagyok, h ha csatlakozik a headset akkor elindul a winamp, de a képernyő zárat is szeretném feloldatni egyszerre. Ez hol található meg, mert a displayben csak a Lock-ot találtam meg.
A csillagozott funkciók miért nem elérhetők? Root kell hozzá, vagy valami kiegészítő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged