- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Derejebááá #797 üzenetére
Közvetlenül tölti le netről az időjárást rss formájában, nem kell hozzá köpönyeg alkalmazás/widget.
Zoom az egy Taskerhez készült widget készítő program, a "példaprogramomban" azért szerepel, mert használom.
Ha vki nem, hát törölje az extra részt és menni fog! Vagy bepipálja a hiba figyelmen kívül hagyását az adott sorban, ha lehet. -
atillaahun
veterán
válasz
Derejebááá #812 üzenetére
És az mit mondana? Jó reggelt kedves Julcsi. Ne felejts el majd betétet cserélni. Ma felhős, hűvös idő várható, 10 °C körüli napi középhőmérséklettel. És most a gazdasági hírek. A benzin ára...
-
atillaahun
veterán
válasz
Derejebááá #808 üzenetére
Jól hangzik!
Na és milyen a barátnős, meg az anélküli köszönés? -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Derejebááá #803 üzenetére
Variable Set
Name %MSDCLLto %MSDCLL+1
Do maths pipa
de igy nem lesz nulázzva
utánna neked kell majd nullázni -
Derejebááá
csendes tag
válasz
Derejebááá #805 üzenetére
Már találtam nagyon jó leírást hozzá angolul....) rájövök
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Derejebááá #799 üzenetére
Szerintem is is
Rengeteg info van a tasker wikibe, sok példa meg minden
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Derejebááá #797 üzenetére
Zoom textes widgetet nem raktad fel
Azt neked kell megcsinálni miután telepitetted
De a belsö változokat neked kell neki beállitanniA profilok elég összetettek sok a másik projektbe van
-
supercharley
tag
válasz
Derejebááá #794 üzenetére
Teasüti rakott fel olyan példaprogramot, amiben benne van az időjárás felolvasás, keresd ki az előző hozzászólások közül, importáld be, aztán használd.
-
supercharley
tag
válasz
Derejebááá #791 üzenetére
Például úgy, hogy létrehozol mindkét feltételhez egy-egy Profile-t. Az "Otthon" profilod bekapcsolod, de az "Éjszaka" profilodat nem. Az "Othon" profilodba beépíted azt hogy az annak teljesülése esetén kapcsolja be az "Éjszaka" profilt(Profile Status On), illetve az "Otthon" profil nem teljesülése esetén kapcsolja ki az "Éjszaka" profilt(Profile Status Off).
Én értem, remélem Te is, ha nem akkor az nem a te hibád, hanem hogy nem tudtam értelmesen leírni. Egyébként ezt a megoldást én is alkalmazom, tehát ki van próbálva, működik. -
ERPY
őstag
válasz
Derejebááá #788 üzenetére
Pipáld be hogy invert, akkor az ellenkezője lép érvénybe.
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
Derejebááá #787 üzenetére
Illetve, a lámában volt egy olyan funkció, hogy beállítottam területeket, suli, otthon, kondi stb. és ha kiléptem onnan, érzékelte cellák alapján hogy eljöttem, és átváltott utcai profilra, ezt hogy tudom a legegyszerűbben megoldani, mert eddig csak olyat találtam hogy cell near, de ennek az ellenkezőjét még nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged