- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derejebááá
csendes tag
Még egy menstruáció számlálót is be akarok építeni a barátnősbe, de azt csak poén kedvéért
-
Derejebááá
csendes tag
A barátnős az figyelembe veszi hogy ő is ott van, köszönti, ha születésnap, névnap, évforduló van ezeket figyelembe veszi és felköszönti, stb...
A barátnő nélküli annyiban más, hogy elmondja hány órát aludtam, milyen események vannak a naptáram ban
illetve pár fontos hírt is elmond.
Próbálok olyan profilokat összehozni, ami a hozzá nem értők számára a mesterséges inteligencia látszatát keltik, és mikor vmi esemény van, a reakciójuk az legyen hogy ez mi a ****** volt
-
Derejebááá
csendes tag
Mások project-nek használata helyett, megalkottam saját Alarm projectemet
Ébresztés Után aktiválódik. Köszön, a szerint hogy éppen barátnőmmel vagyok e, vagy sem, Nap,Idő,Aksi állapot elmondása után, imserteti milyen idő lesz aznap, és hogy jelenleg éppen hány fok van.
Még bele szeretnék tenni egy olyat h minden reggel máshogy köszönönjön, illetve még egy Névnap, és egy kis aktuális hírek részt is. Ha elkészül felteszem ide, hátha megtetszik vkinek.
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
Derejebááá #805 üzenetére
Már találtam nagyon jó leírást hozzá angolul....) rájövök
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
LordRajZoL #804 üzenetére
Aham, és akkor hogy lenne helyes? Mert itt elakadtam...
-
Derejebááá
csendes tag
Sajnos számítástechnikai háttérrel nem rendelkezem, főleg nem programozóival. A leírásod nagyon pontos, kezdek megvilágosodni, de még csak az alagút végén van a fény, de már közel. Egy olyan változót próbálok beállítani ami 2 nem fogadott hívás után azt mondja: Alma( a példa kedvéért).
Mert amire gondolok:
Variable: %MSDCLL érték:1
Task: Say alma, IF%MSDCLL matches 2.
És egy profil ami missed callra aktiválódik, de így nem történt semmi. -
Derejebááá
csendes tag
Vki esetleg használja ezt a projectet?
http://tasker.wikidot.com/weatherspeakattimeofday
Ha igen, mire írta át a Tttp get adress-t?
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
LordRajZoL #800 üzenetére
Na akkor ráfekszem, most van időm, mert isten király ez a program, már most hogy csak alap profilok vannak, mindig néz hogy ez mi volt meg hogy és stb...
És nem kicsit könnyíti meg az életem
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
LordRajZoL #798 üzenetére
A zoom fennvan, a többit próbálgatom. De az importált wake nem műkszik, majd rájövök. Ti amúgy rendelkeztek ehhez háttértudással, vagy addig próbálgattátok, míg össze nem hoztátok, ez a kérdés főleg azokhoz szól, akik olyan komoly profilokat hoznak össze mint egy időjárás felolvasó
-
Derejebááá
csendes tag
Alarm projected feltettem, olvasgatom, nagyon össze van rakva, de vmit változtartnom kéne mert mikor aktiválódna ezt írja : Action zoom element text not aviable on this device, és utána bemondja hogy időjárás adatok nem állnak rendelkezésre. Még csak most kezdem kiismerni a taskert, nem tudom mi lehet agond, van ötleted? Köpönyeg fennvanm beállítva, frissítve, widgettel.
Köszi előre is.
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
supercharley #793 üzenetére
Sikerült beálllítani, köszönöm szépen. Meg a reggeli ébresztőhöz próbálom azt beállítani, hogy az aktuális időjárást felolvassa, de az még nem megy. Napot, Órát, Aksiállapotot már olvassa, csak az időjárást nem, ehhez van vmi tipped?
-
Derejebááá
csendes tag
Megoldva
Frissítés gyakoriságot rájöttem hogy hol kell beállítani, de egyszerűen nem engedi, mindig ez legyen több ez legyen kevesebb, vkinek van esetleg jó beállítása hozzá, ami nem 10 percenként frissít? -
Derejebááá
csendes tag
Sikerült nagyjából kiismerni a progit, profilok, taskok megcsinálva, egy kérdés van már csak
Van egy otthon profilom, cella alapján kapcsol be, és azt szeretném még plusban, ha itthon vagyok, éjszaka repülő üzemmód. Hogy ez a kettő feltételt hogy lehet összehozni? Az angolom sajna nem túl jó, és a kézikönyvből nem tudok rájönni.
-
Derejebááá
csendes tag
Na, erre nem gondoltam, köszönöm
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
Derejebááá #787 üzenetére
Illetve, a lámában volt egy olyan funkció, hogy beállítottam területeket, suli, otthon, kondi stb. és ha kiléptem onnan, érzékelte cellák alapján hogy eljöttem, és átváltott utcai profilra, ezt hogy tudom a legegyszerűbben megoldani, mert eddig csak olyat találtam hogy cell near, de ennek az ellenkezőjét még nem...
-
Derejebááá
csendes tag
Sziasztok,
Vki nem tudja hogy Miui vel működik e a CPU-állítgatás, mert azt írtátok ICS-el megy, de miuiről nem láttam említést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Viccrovat
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest