Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti
    nagyúr

Szia!
    Sikerült "szóra bírni" az ébresztős projektet! Nagyon jó! Mondjuk párom reggel megijedt tőle hogy ki a franc beszél mellettem :)
    Most hogy megvettem Mariskát (már pár hónapja de eddig nem nagyon használtam) próbálom hasznosítani. Leginkább akkor jön jól ha zenét hallgatok és a telefon a táskában van. Az nagyon hasznos hogy bemondja a hívó nevét. Rengeteg zsebben kotorászástól kímél meg nap mint nap.
    Most még olyan profilon gondolkozok, hogy a headset felvevő gombjának a megnyomásával bemondja a pontos időt. Az hasznos lenne. Mondjuk sportolás közben.
    Na meg arra gondoltam, hogy az általad készített projekből ki lehetne valahogy szedni az időjárás letöltés+időjárás kimondása taskot úgy hogy egy taskba össze legyen rakva? Mert azzal egy viszonylag univerzálisan használható taskot kapnánk amiből akár widgetet vagy a az általam leírt headset gombjára reagáló profilt létre lehetne hozni..

Programozás alapelvei szerint a moduláris felépítés éppen azért előnyös, mert elég egyszer elkészíteni vmit és azt több helyen fel tudod használni. Vagyis: nehogy egybe gyurmázd a különböző task-okat! Inkább egy újban hívd meg őket, úgy sokkal egyszerűbb! :K
    Vhogy így:
    1. Perform Task Get weather
    2. Perform Task Say Weather

1. Perform... Do calendar
    2. Perform... Say Weather

stb.

Csodálkozom, h a hivó fél nevének mondogatása rendesen működik. :DDD
    Én nem tudom megszokni, h párhuzamosan mondja a csengőhanggal.
    Az meg esélytelen, h szüneteltesse a csengőhangot.

Új hozzászólás Aktív témák