Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cindercone82
tag
Szia!
Sikerült "szóra bírni" az ébresztős projektet! Nagyon jó! Mondjuk párom reggel megijedt tőle hogy ki a franc beszél mellettem
Most hogy megvettem Mariskát (már pár hónapja de eddig nem nagyon használtam) próbálom hasznosítani. Leginkább akkor jön jól ha zenét hallgatok és a telefon a táskában van. Az nagyon hasznos hogy bemondja a hívó nevét. Rengeteg zsebben kotorászástól kímél meg nap mint nap.
Most még olyan profilon gondolkozok, hogy a headset felvevő gombjának a megnyomásával bemondja a pontos időt. Az hasznos lenne. Mondjuk sportolás közben.
Na meg arra gondoltam, hogy az általad készített projekből ki lehetne valahogy szedni az időjárás letöltés+időjárás kimondása taskot úgy hogy egy taskba össze legyen rakva? Mert azzal egy viszonylag univerzálisan használható taskot kapnánk amiből akár widgetet vagy a az általam leírt headset gombjára reagáló profilt létre lehetne hozni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs