- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cindercone82 #956 üzenetére
Programozás alapelvei szerint a moduláris felépítés éppen azért előnyös, mert elég egyszer elkészíteni vmit és azt több helyen fel tudod használni. Vagyis: nehogy egybe gyurmázd a különböző task-okat! Inkább egy újban hívd meg őket, úgy sokkal egyszerűbb!
Vhogy így:
1. Perform Task Get weather
2. Perform Task Say Weather1. Perform... Do calendar
2. Perform... Say Weatherstb.
Csodálkozom, h a hivó fél nevének mondogatása rendesen működik.
Én nem tudom megszokni, h párhuzamosan mondja a csengőhanggal.
Az meg esélytelen, h szüneteltesse a csengőhangot. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Cindercone82 #946 üzenetére
A Say Weather'n'Alarm-ot úgy kell meghívni a Perform Task paranccsal és az első paraméterrel választod ki, h mit mondjon. Tulajdonképpen csak egybe gyúrtam az összes Project-re tartozó say parancsot egyetlen Task-ba és a %par1-től függ, h melyiket futtatja le. Én pl. asztali parancsikonokkal is fel szoktam olvastatni az időjárást.
(#947) LordRajZoL
Ugyan már kicsit kusza nekem a változók szerepe annyi idő után (ki, kivel, hol, miért), de törekedtem arra, h a projekten önállóan is működőképesek legyenek, szóval elvileg az a valag Task és a hozzá tartozó két Profile az összes szükséges változóról gondoskodnak.(#948) palancsa
Ugyan már, még zavarba jövök.
Innen töltötted le a fájljaimat?
Korábban is előfordult már, h az utolsó két Project-et nem tudták mások importálni, és az volt a gyanúm, h az ékezetes karakterek miatt. 1.3-as verzió óta nem volt erre panasz.
Elvileg semmit nem kell átnevezni, csak bemásolni őket a Tasker megfelelő mappájába és a programból importálni.Hát... Úgy néz ki nem tudom magára hagyni a topikot, pedig már kezdem unni.
Mindent megcsináltam már, ami elvárható számomra egy okostelefontól. Amíg nem lesz több embernek ilyenje - pl. barátnőmnek -, addig nincs vele több dolgom. Mondjuk tervben van egy saját készítésű IM progi két telefon között - ami nem naplózik, nem figyeli meg a gazdáját és titkosítva üzen -, de ahhoz a környezetemben is újítani kéne ilyen telefonokra. -
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Cindercone82 #946 üzenetére
Egy jó pár feltételt ki kell szedni belöle mivel belsö paramétereket vár s az alapján beszélget
Plusz nem árt a say parancsokat ujrakonfigurálni, mivel attól is függ melyik tts enginét használod -
Teasüti
nagyúr
válasz
Cindercone82 #944 üzenetére
Get Weather task-ot kell lefuttatni, hogy letöltse Köpönyegről a Dél-dunántúli régióra vonatkozó infókat.
Nem írtam a használatáról ott, ahol linkeltem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest