- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Nem egészen értem ezt hogy gondolod, mármint hogy a GPS-nek nagy a szórása, ezért inkább cellainfókat használsz... - ?
Természetesen én is ezt próbálgatom, csak egészen más okból, mégpedig mert a GPS igen hamar lehúzná az akksit.
És neked hazaérkezés után átlag mennyi idővel kapcsolja be a WiFit? És milyen megbízhatósággal? Mármint eddig mindig működött?(#90) Teasüti
Ezt a cellainfó formátumot meg hol látod te pontosan?Hasonló téma egyébként: próbálgattam a lokalizációs beállításokat, és azt vettem észre, hogy GPS alapján néhány 10 m-es pontossággal megtalál, és egy 200m-es kört állít be. Viszont amint nincs GPS csak mobilnet és cellainfók (2G), akkor kb. 500 méterrel odébb rak, és 5 km-es kört állít be (3G-nél csak 200 m-t téved), ami lássuk be durván pontatlan.
De ami a legérdekesebb, ha nincs GPS, de van WiFi, akkor berak hajszál pontosan a házam közepébe, és szintén 200m-es alap kört kapok.
Honnan a pöcsből tudja ez ilyen pontosan WiFi alapján hol vagyok?
Tudom hogy elméletileg a Google saját készítésű térképe alapján, de azt olvastam, hogy a Google autókat adatvédelmi okokból nem engedték be az országba, ezért is nincs még Mo.-on pl. Street View sem sehol.
Akkor mégis hogy?(#95) Teasüti
Hogy érted azt hogy a cellainfó sem pontatlanabb a mobilnetes bemérésnél? Nem ugyanaz a kettő?
Pontosabban én szinte biztos vagyok benne, hogy de.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Természetesen én is ezt próbálgatom, csak egészen más okból, mégpedig mert a GPS igen hamar lehúzná az akksit.