- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
kaciokos
üzenetére
Sziasztok! Még mindig ezen rugózok, de sajnos nagyon kéne.
Az a cseppet sem elegáns megoldás jutott eszembe, hogy küldök egy SMS-t az egyik SIM-ről a másikra, és figyelem, hogy megjött-e. Ezt el is kezdtem megcsinálni, de egyelőre ott tartok, hogy a bejövő SMS-t észreveszi a normál SMS app-om is, és persze küld róla egy értesítést, ami tovább rontja a megoldás használhatóságát. Guglizás közben találtam egy olyan lehetőséget Tasker-ben, hogy ún. data SMS-t is lehet küldeni, amire nem kapja fel a fejét a normál SMS appom, viszont ebben a parancsban nem találok módot arra, hogy megválaszam, melyik SIM-ről menne az SMS. Ha ehhez van valakinek ötlete, az megköszönném.Persze az elegáns megoldás továbbra is az lenne, ha valamilyen paraméterét tudnám figyelni mindkét SIM-nek, és abból rájönni, hogy fent van-e a hálózaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- LEGO klub
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Battlefield 6
- Assetto Corsa EVO
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Exkluzív órák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a cseppet sem elegáns megoldás jutott eszembe, hogy küldök egy SMS-t az egyik SIM-ről a másikra, és figyelem, hogy megjött-e. Ezt el is kezdtem megcsinálni, de egyelőre ott tartok, hogy a bejövő SMS-t észreveszi a normál SMS app-om is, és persze küld róla egy értesítést, ami tovább rontja a megoldás használhatóságát. Guglizás közben találtam egy olyan lehetőséget Tasker-ben, hogy ún. data SMS-t is lehet küldeni, amire nem kapja fel a fejét a normál SMS appom, viszont ebben a parancsban nem találok módot arra, hogy megválaszam, melyik SIM-ről menne az SMS. Ha ehhez van valakinek ötlete, az megköszönném.