- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Magisk
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Az előbb tévedtem. A "phone ringing" context az event-ek között van, ergó instant, vagyis nem deaktiválódik. Meg átgondolva egy éppen futó task amúgy is végig fut (vannak kivételek, de nem találom a referenciát, h hol olvastam) és mivel végtelen a ciklus, ezért nem áll le.
Én csinálnék még egy profilt, ami a "phone offhook" eseményt figyeli és ha felveszed a telefont, akkor leáll a ciklussal.
Vhogy így:
Context: phone ringing
Task:
1. say
2. wait
3. goto 1. if %Offhook isn't set
4. clear variable %OffhookContext: phone offhook
Task: set variable %Offhook to 1Fontos, hogy legyen legalább egy nagy betű a változó nevében, mert csak úgy lesz globális változó.
Ha esetleg még nem tudtad volna...(#73) atillaahun
Azért ne túlozzunk, nem rég benéztem a Tasker Pro google csoportba és hogy ott már mikről írkálnak! Hát jött is ki a szemem, mint a csigának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs