Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
Alakul, de most meg valamiért Mariska rögtön azután elszáll, hogy megtörténik a hívás, és csak úgy kel életre ha az Svox-ba be-ki lépek 1x

Még egy kérdés. Este jó lenne ha pl. megráznám a telót és bemondaná az időt. Ezt meg tudtam csinálni, de csak akkor működik ha aktív a kijelző. Ha inaktív akkor meg sem mukkan. Lehet én vagyok a buta, de nem találtam sehol, hogy hogy tudnám ezt kiküszöbölni.
-
atillaahun
veterán
Én azért nem akarok nagyon belemászni ebbe, ígyis több mint 20 MB RAM-ot zabál a progi, pedig még csak 4 viszonylag egyszerű profilom van.
(#76) Teasüti
Hááth, egyelőre szerintem ez még igen szűk réteget érint sajnos.
Én régebben olyan app-ot kerestem, ami intelligens hűtőkhöz készült, és a tartalmának változása szerint írja a todo list szerű bevásárló listát. Természetesen nem volt. Meg gondolom egy darabig még nem is lesz. Kár hogy nem informatikusnak tanultam, pedig az ilyen dolgokból most biztos mocskosul meggazdagodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Torrent meghívó kunyeráló
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest