- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Apple Watch
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Magisk
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
"ha headsetet bedugok, akkor poweramp indítása"
Ezt PowerAMP-on belül nem lehet beállítani? Vagy nem a zenelejátszást, csak az alkalmazást akarod indítani? Én a PowerAMP-ra olyant csináltam, hogy amikor bedugom a headsetet, akkor kapok két plusz gombot a navigációs sávra (Custom Navigation Bar oldja meg, a Tasker csak a profilokat kapcsolgatja), bal oldalt a lejátszás/szünet, jobb oldalt meg a PowerAMP indítása van. Bár ezt az újfajta navigációs gombbal nem néztem még."redditről lopott profil, ami kijelzi, hogy melyik appot mennyi ideig használtam egy nap"
Újabban ez már benne van az Androidban, Digitális jóllét néven."oldalsó beúszó fülön legutóbb használt 5 app"
Ez hasznos, szerencsére Xperia 5-ön már van Oldalsáv funkció, ami pont ezt tudja.Én mondjuk mostanában nem használok Taskert, a telefoncsere óta nem raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Asustor NAS
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest