- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
"ha headsetet bedugok, akkor poweramp indítása"
Ezt PowerAMP-on belül nem lehet beállítani? Vagy nem a zenelejátszást, csak az alkalmazást akarod indítani? Én a PowerAMP-ra olyant csináltam, hogy amikor bedugom a headsetet, akkor kapok két plusz gombot a navigációs sávra (Custom Navigation Bar oldja meg, a Tasker csak a profilokat kapcsolgatja), bal oldalt a lejátszás/szünet, jobb oldalt meg a PowerAMP indítása van. Bár ezt az újfajta navigációs gombbal nem néztem még."redditről lopott profil, ami kijelzi, hogy melyik appot mennyi ideig használtam egy nap"
Újabban ez már benne van az Androidban, Digitális jóllét néven."oldalsó beúszó fülön legutóbb használt 5 app"
Ez hasznos, szerencsére Xperia 5-ön már van Oldalsáv funkció, ami pont ezt tudja.Én mondjuk mostanában nem használok Taskert, a telefoncsere óta nem raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest