Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát logikus lenne, hogy létezzen egy ilyen térkép, de eddig szót se hallottam róla.

Nem publikus, de szerintem a Tasker a Gmaps-ből vagy azon keresztül nyeri ki az adatokat. Úgy van megírva.
Én megkockáztatom, hogy nem csak a Google Wireless Location gyári beállításának bekapcsolása nélkül, de még a GMaps app nélkül sem menne a Tasker Net alapú helymeghatározása.Ha a link alatt erre gondoltál,
"Network
This provider uses a combination of cell-towers and WiFi information (if wifi is enabled) to determine the device's geographical location. It is less power-hungry than GPS, but also less accurate (sometimes +- several kilometres) and requires data network availability."
ez szerintem baromira nem magyaráz meg semmit, és még nem is igazán passzol a Location without Tears rész Net fejezet alatti More info linkjéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest