- iPhone topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát logikus lenne, hogy létezzen egy ilyen térkép, de eddig szót se hallottam róla.

Nem publikus, de szerintem a Tasker a Gmaps-ből vagy azon keresztül nyeri ki az adatokat. Úgy van megírva.
Én megkockáztatom, hogy nem csak a Google Wireless Location gyári beállításának bekapcsolása nélkül, de még a GMaps app nélkül sem menne a Tasker Net alapú helymeghatározása.Ha a link alatt erre gondoltál,
"Network
This provider uses a combination of cell-towers and WiFi information (if wifi is enabled) to determine the device's geographical location. It is less power-hungry than GPS, but also less accurate (sometimes +- several kilometres) and requires data network availability."
ez szerintem baromira nem magyaráz meg semmit, és még nem is igazán passzol a Location without Tears rész Net fejezet alatti More info linkjéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest