- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
A profilok deaktivációjakor Tasker alapesetben visszaállítja a beállításokat.
Settings restore. A task-oknál kétféle ikonnal találkozol, a naracs villám a parancsokat jelöli, míg a fogaskerék a beállításokat. Azok a task-ok, melyek beállítás kategóriába esnek, azok értékét visszaállítija a program deaktiváció esetén. Értsd: ha a setting restore be van kapcsolva (az új program verzióban kikapcsolható), akkor az Enter Task-ban lévő beállítások érvényesítése előtt a program megjegyzik az eredeti értékeket, majd azokat állítja vissza.
Exit Task-nak nem ez a szerepe (vagyis van hozzá köze, a korábbi program verziókban amolyan workaround-ok kapcsán került képbe az ecsetelt kérdésben), ott egyszerűen lefuttathatsz egy újabb feladatsort profil deaktiváció esetén.Tanulmányozd még kicsit, h a Context-ek és azok viselkedése hogy kapcsolódnak a Task-okhoz!

Ez nem intuitív egyáltalán szerintem, elsőre szokatlan lehet a logika. Illetve míg megtörténnek ezek a felismerések, addig sok a wtf moment.Ezek nem hülyeségek, mindenki átmegy ezen elsőre. Nincs ezen mit szégyellni.
Te már könnyebb helyzetben vagy, nekem nem volt senki, aki segítsen.
(#563) Oldman2
Ha hangprofilok alatt azokat érted, ami CyanogenMod-ban van a Beállítások/Profilok alatt, akkor sehogy. Sajátot tudsz készíteni Task formájában.A felkiáltójel vélhetően amiatt jelent meg, hogy a példa xml-ek régi verzióhoz valóak.
Na jó, de hol a hiba? Melyik parancsnál? Nekem nem okozott semmilyen gondot a frissítés, minden addigi profilom működött tovább.A kétféle éjszakai üzemmódot meg tudom-e valósítani egy Profile-ban?
Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi