Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát ezt így látatlanban nehéz megmondani, gondolom tudod, hogy 2G-n meg 3G-n is mások a cellák és az azonosítóik is, meg ugye több fed le egy területet, vagy pontot.Jahh, vagy úgy. Hát annak szerintem lehet köze program meg rendszer verzióhoz is. Én inkább tiszta lappal kezdenék.
Szerintem indítsd a legegyszerűbbel. Talán a repülő mód éjszakára. Gondolom az menni fog. Először megnézed csak pár perces váltással, ha úgy megy, akkor kibővíted a hétvégés változattal.
Aztán jöhet a GPS. Ahhoz már szükséged lesz a Secure Settings kiegészítőre. És plugin-ként kellesz a feladatot megadnod.
Utána megkísérletezgethetsz a cellákkal. Ha valami nem megy segítünk.
Ha tudunk.
A magyar nyelves dologban nem vagyok teljesen biztos, most nincs fent a program, de úgy rémlik mintha én magyarul és állítgattam volna benne dolgokat. Persze nem 100, lehet már csak az angol nem tűnik fel. Bocs ha hülyeséget mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ANTEC TORONY PC HÁZ
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest