- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
Hali őszintén nem tudom pontosan mit szeretnél nekem nem eset le így csak annyi hogy ha hazaérsz beakarsz írni egy kódot vagy a kód írásra legyen csak aktív valami erre olyat találtam így hirtelen, hogy új profilnál -> state -> ss -> secret code ott a billentyűzetbe be kell írni amit megadsz *#*#valami#*#* és akkor lefut a taskjai. Hátha segít ez. Amit te írsz még egyenlőre nem találtam meg.
Kérdésem:
Egy taskon belül direktbe megtudok hívni egy másik profilt vagy taskot? Vagy csak változók állításával amit a kívánt taskom figyel?A másik teasütihez szól régebben volt említve, hogy te egy trükkel SS segítségével feltudtad ébreszteni a telót ( képernyő be stb) én hiába próbáltam bármivel nem sikerült (dorid 4.2.2) a "trükköt" esetleg megosztanád hátha az menni fog :\.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest