Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Sziasztok, pár napja vettem meg ezt az appot, egyelőre próbálgatom, használom mellette a lámát, még nem tudom meddig

Tegnap már majdnem billentyűzetet ragadtam, de sikerült megoldanom a bajom. (szerettem volna a naptárba bejegyezni, hogy mikortól meddig vagyok az irodában. Ezt pár változóval és egy profillal sikerült megoldani, ha érdekel valakit akkor leirom, hogyan csináltam)
A wikit nézegetve megtetszett a billentyűzet zár feloldása ill. autómatikus zárása. Ez is megy szépen, viszont a kioldást szerettem volna biztonságosabbá tenni. (most csak a wifi connected statejéhez van kötve, igy ha valaki a ház elé áll, akkor is kioldja a telefont..)
Próbálkoztam sok mindennel, de nem találom a jó megoldást, hogy mihez lehetne még kötni a kioldást. (nfc nincs a készülékben ace2-m van)Azt próbáltam még beállitani, hogy legalább 1x fel kelljen oldani a billentyűzettel a képernyőt, mielőtt kikapcsolom a képernyőt. Kis net túrás után arra jutottam, hogy securesettings plugin is kelleni fog hozzá, ezt feltettem (full verziót), de ebben sem találtam meg ami nekem kellett volna. (a net szerint kellett volna legyen egy waituntilunlock -nak, de ilyet nem találtam)
Ötletet szeretnék
Előre is köszönöm a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest