Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Sziasztok, pár napja vettem meg ezt az appot, egyelőre próbálgatom, használom mellette a lámát, még nem tudom meddig

Tegnap már majdnem billentyűzetet ragadtam, de sikerült megoldanom a bajom. (szerettem volna a naptárba bejegyezni, hogy mikortól meddig vagyok az irodában. Ezt pár változóval és egy profillal sikerült megoldani, ha érdekel valakit akkor leirom, hogyan csináltam)
A wikit nézegetve megtetszett a billentyűzet zár feloldása ill. autómatikus zárása. Ez is megy szépen, viszont a kioldást szerettem volna biztonságosabbá tenni. (most csak a wifi connected statejéhez van kötve, igy ha valaki a ház elé áll, akkor is kioldja a telefont..)
Próbálkoztam sok mindennel, de nem találom a jó megoldást, hogy mihez lehetne még kötni a kioldást. (nfc nincs a készülékben ace2-m van)Azt próbáltam még beállitani, hogy legalább 1x fel kelljen oldani a billentyűzettel a képernyőt, mielőtt kikapcsolom a képernyőt. Kis net túrás után arra jutottam, hogy securesettings plugin is kelleni fog hozzá, ezt feltettem (full verziót), de ebben sem találtam meg ami nekem kellett volna. (a net szerint kellett volna legyen egy waituntilunlock -nak, de ilyet nem találtam)
Ötletet szeretnék
Előre is köszönöm a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs