Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Sziasztok, pár napja vettem meg ezt az appot, egyelőre próbálgatom, használom mellette a lámát, még nem tudom meddig

Tegnap már majdnem billentyűzetet ragadtam, de sikerült megoldanom a bajom. (szerettem volna a naptárba bejegyezni, hogy mikortól meddig vagyok az irodában. Ezt pár változóval és egy profillal sikerült megoldani, ha érdekel valakit akkor leirom, hogyan csináltam)
A wikit nézegetve megtetszett a billentyűzet zár feloldása ill. autómatikus zárása. Ez is megy szépen, viszont a kioldást szerettem volna biztonságosabbá tenni. (most csak a wifi connected statejéhez van kötve, igy ha valaki a ház elé áll, akkor is kioldja a telefont..)
Próbálkoztam sok mindennel, de nem találom a jó megoldást, hogy mihez lehetne még kötni a kioldást. (nfc nincs a készülékben ace2-m van)Azt próbáltam még beállitani, hogy legalább 1x fel kelljen oldani a billentyűzettel a képernyőt, mielőtt kikapcsolom a képernyőt. Kis net túrás után arra jutottam, hogy securesettings plugin is kelleni fog hozzá, ezt feltettem (full verziót), de ebben sem találtam meg ami nekem kellett volna. (a net szerint kellett volna legyen egy waituntilunlock -nak, de ilyet nem találtam)
Ötletet szeretnék
Előre is köszönöm a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Baldur's Gate 3
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest