Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
borbas666
üzenetére
Addig eljutottam, hogy ha belépek navi-ba akkor bekapcsolja a GPS-t, ha pedig bezárom akkor kikapcsolja.
Ehhez kelleni fog egy Exit task is, vagy esetleg egy settings restore. Ha a topikban rákeresel ezekre a kifejezésekre, biztos találsz vmi hasznosat.Viszont azt sehogy nem tudtam megcsinálni, hogy csatlakozzon wifire, vagyis csatlakozik, de ha elmegyek itthonról akkor nem kapcsolja ki.
Ugyanaz a szituáció, mint az elején. Ez külön parancs.Cellainfó alapján állítottam be, viszont valamiért csak 1et talált itt.
Olvastad a Tasker Userguide-ot? Hagyd a keresőt futni egy ideig (5-15 perc vagy akár több is), közben járd körbe a házat, telket, stb! Csak előtérben fut a kereső, nem tudod háttérbe rakni, vagy kikapcsolni a képernyőt addig.A mobilnetet wifi kapcsolat szakadása után bekapcsol, viszont bekapcsolva is marad.
Ezt nem értem, némi magyar nyelvtannal fűszerezve írd le újra!(#1068) oszy
Röviden? Nincs.
Ezért is hoztam létre ezt a fórumot.
Vki nem is olyan rég azt állította, h elkezdte lefordítani a kézikönyvet, talán kérdezz rá hogy halad vele!
Nekem csak pár alap dolog kellene. Jól jönne egy step by step vezetés.
Nos a fórum elején - meg úgy egyáltalán - elég sokszor foglalkoztunk ilyen feladatokkal, érdemes lenne mazsolázgatnod, a magam részéről igyekeztem mindig jól átláthatóan írni és vezetni a fórumot, talán nem okoz nehézséget leszámítva az egyre hízó terjedelmét.
De amennyire én tudom a magyar nyelven elérhető tudásanyag kvázi csak ebben a fórumban van felhalmozva.
Amúgy meg nem harapunk ám, ha felteszed a kérdéseidet!
Ritkán fordul csak elő, h vki nem kap semmilyen választ, néha én is szoktam segíteni, ha épp úgy tartja kedvem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Nintendo Wii U
- Automata kávégépek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest