- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
tzimash #19886 üzenetére
Hpf elvileg a tévés kimeneten van.
Ellenőrizd, hogy a lakásba bejövő kábel legyen az in-ben.
Amennyiben megírod, hogy melyik (out vagy -6dB tap) kimeneten van a modem és melyiken a hpf szűrő és az Fmaster6 felirat ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség és lehet-e javítani az értékeken. -
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
tzimash #19880 üzenetére
Üdv!
Ha megírod a modem jelszint értékeket meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-ez az értékek. Router beállítással kapcsolatban ezekben a topikokban tudsz segítséget kérni.
Otthoni hálózat és internetmegosztás Router gondok Tp link routerek Wlan Asus routerek -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
tzimash #19341 üzenetére
Üdv!
Igen, segíthet.
Ha megcseréled hpf szűrővel együtt a két kimenetet javulni (hárommal több lesz a letöltés és kevesebb a feltöltés) fognak az értékek.
Az a lényeg, hogy a javíthatatlan csomagok száma kevesebb legyen mint a javítható, ha megcseréled a kimeneteken lehet kevesebb lesz a hibás csomagok száma. -
rviktor25
tag
válasz
tzimash #19341 üzenetére
Ezek teljesen jó értékek, a FEC számok is stabil jelre utalnak, nem valószínű, h ez a probléma forrása.
Összehasonlításképpen nálam msot egy ideje megint szarakszik a bejövő jel, 500.000 uncorrectable kb. 10 perc alatt, de szimpla netezésnél (+streaming, voip, vpn) észre se veszem. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
tzimash #18898 üzenetére
Nagyon szívesen, örülök hogy segítettem.
Ebbe már én is több embernél belefutottam hogy routert cseréltek és szóltak hogy nincs internet. Egyszer betelefonáltam az Ügyfélszolgálatra és ott megcsinálták azonnal a frissítést a rendszeren Mac címre és azonnal jó lett. Ez évekkel ezelőtt volt akkor azt mondták hogy mindennap éjfélkor biztos van egy frissítés ezügyben, azóta nem tudom ez miként változott de ezekszerint biztos van még valami ellenőrzés. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
tzimash #18892 üzenetére
Helló.
Ha kihagyod a routert és közvetlen a modembe dugsz egy kábelt akkor van net?
Jó lenne tudni azt is hogy a modem átállt-e már a bridge üzemmódra, azt nem tudom ha átkapcsolsz akkor azonnal megtörténik-e az átállás vagy van egy kis delay. Esetleg próbáld újraindítani ismét az eszközt, megnézheted hogy a modem felülete a 192.168.100.1 oldalon mit ír a kapcsolatról. Ha más nem akkor még azt próbálnám ki hogy a router MAC címének megadnám a Tarr-os router MAC címét, sokszor ez okozza a galibát mert ha eszközt cserélsz, azonnal nem történik meg a regisztráció az új címről a szolgáltatónál és addig nem lesz internet.
Első körben ezek jutnak eszembe. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
tzimash #13399 üzenetére
A tarr honlapjáról idézve:
" Mennyi idő alatt kötik be a szolgáltatást?A szolgáltatás bekötését 15 naptári napon belül vállaljuk a szerződés feldolgozásától számítva. Azonban Tarr Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a bekötés 3 munkanapon belül megvalósuljon."
Szóval igen, több mint valószínű, hogy az ünnepekre már elérhető lesz a szolgáltatás amire elő akarsz fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged