- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Norbi27 #20114 üzenetére
Na már jó, az emailem @ elótti része a felhasználónév.
Remek, hogy a telefonon és az asztali gépen is lesz mostantól TV.Az egyik klimát és a nyomtatót nem tudtam párosítani, de ezek nem olyan nagy gondok. (kis utánajárással, internet beállításokkal biztos párosítani lehetne mindkettőt)
Az internet jó gyors, eddig telekomnál voltam 20 mbit körül. -
Sygnus83
csendes tag
válasz
Norbi27 #18909 üzenetére
Na siker...visszahívott egy hozzáértő és megkaptam a belépéshez szükséges adatokat.
A bridge módba tett tarros routerbe be tudok lépni 192.168.1.1 nem működik.
Meg tudnám változtatni azt, hogy ne ez a fenti legyen a címe? mert a saját routeremé volt ez előtte, és vagy 30 eszköz van elmentve fix ip címekkel.... -
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz
Norbi27 #18561 üzenetére
Nem kell át állítani a saját routered IP címét mert miután bridge módba rakod a szolgáltatói routert utána már nem lehet elérni a beállítási felületét. Nekem elsőre sikerült megcsinálni egy tenda AC9 routerrel és tökéletesen működik. A szolgáltatói routeren a 1-es portba dugtad a kábelt? A szolgáltatói router 1-es portjából a saját routerem wan portjával kellett összekötni. Nekem ZTE F668 a szolgáltatói routerem.
-
farkas-j
őstag
válasz
Norbi27 #18263 üzenetére
Ezt tudom, csak az előfizetésemmel 30 különböző DNS-t tudok regisztrálni. Ebből csak a családban 6-ot használok, és még 11 másik helyen van belőle regisztrált cím. Az egyik legfontosabb az volt, hogy mobilneten keresztül használunk videoszervert közvetítésekhez, ehhez meg szükséges a fix DNS cím.
-
farkas-j
őstag
válasz
Norbi27 #18261 üzenetére
Ezen a NAT-oláson már túl vagyok, publikus az IP címem. Távolról el is érem az IP kameráimat, de iszonyú lassan töltődik be minden, ami korábban pillanatok alatt megvolt. A VPN meg gyakorlatilag használhatatlan sebességgel működik! Ez a ZTE hibája lehet, hiszen más nem változott a rendszeremben. Nem is értem, hogy egy komolyabb nethez hogyan lehet ilyen űber gagyi vackot adni. Ha már ilyen gyenge szar a ZTE és csak 2,4GHz-es WiFi-je van (ami ma már lakótelepeken gyakorlatilag használhatatlan), legalább bridge módba lehetne tenni, de nem lehet!
Az ASUS routernek meg van egy olyan tulajdonsága sajnos (amire a kezelőfelületén fel is hívja a figyelmet), hogy személyes WAN IP cím mellett nem működik rendeltetésszerűen a DDNS. Van DyN DNS előfizetésem, és látom, hogy az ASUS elküldi a WAN IP címét a 192.168.1.2-őt. Csakhogy ugye nem ezt kellene megadni. Ezt a DyN DNS IP cím bejelentést, most rábíztam az egyik IP kamerára amivel végül működik, de nem ez a normális megoldás. Neked az 500-as nethez is ezt a gagyi ZTE-et adták?
-
ftamas0201
Topikgazda
-
farkas63
aktív tag
válasz
Norbi27 #15488 üzenetére
1 szolgáltatást kapsz, jó esetben 3 de akár 4 tv-n tudod nézni élvezhetően az adást.
Vagy kérsz set-top-box-t vagy CI modul-t.Első Set-top-box ingyenes, a 2.-tól 900Ft a havi bérlet.
CI modul-t meg kell venni, egyszeri 4000Ft az ára, a hozzá tartozó kártya díja 265Ft / kártya / hó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest