- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamizoli
tag
válasz
1egaly #13961 üzenetére
Nemrég hívtak míg telefonáltunk megoldották távolról , valami a jogosultsággal volt. Kb. 10percig jó is volt , mindkét kártyán ment. Most az egyik kártyán jó minden, a másikon meg kódolt lett az összes ami a csomagban van
nem csak az az egy csatorna amiért szóltam nekik. Most megint írhatok, telefonálhatok nekik. Miért nem lehet elsőre megcsinálni valamit jól?
Ennyire nehéz azt a pipát jó helyre tenni? A kártyákat vajon milyen gyakran frissítik?
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
1egaly #13926 üzenetére
Teljesen függetlenül attól, hogy ki-melyik térfélen van:
Ha egy embernek nem világos az, hogy a Chili TV nevű adó nem egyezik meg azzal az adóval, amelyiknek a neve TV Paprika, akkor azért ott már komoly problémák vannak...
Ilyen alapon perelje be mondjuk a TV2 csatorna miatt is, mert hát TV - TV. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
1egaly #13765 üzenetére
"HOGYAN MÉRÜNK
Panelek
A Nielsen közönségmérésének lényege az elektronikus mérőműszerek alkalmazása. Eszközeink nem csak azt rögzítik, mely csatornát nézték, hanem azt is, hogy ki és mikor nézte, beleértve az időeltolásos televízió-nézést is.
A Nielsen televíziós paneljei több mint 30 országban, öt kontinensen reprezentálják az adott lakosságot. People meter műszereink segítségével mérjük tévénézési szokásaikat, mely rögzíti, mit, mikor, kivel és hányan néznek.
A set-top-boxokból származó adatokkal állandó, valós idejű adatokat szállítunk, ezzel bemutatva a fogyasztók szokásait műsorok és hirdetések tekintetében is. Ügyfeleink megismerhetik, mely hirdetéseket nézték és melyeknek volt a legnagyobb hatása. Azt is elemezzük, a hirdetési blokk mely eleme volt a leghatásosabb."
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
1egaly #13726 üzenetére
Hát mindenkinek mások az igényei és az a nagyon kevés ember aki kitölti ezt a kérdőívet és sajnos szerintem ez valóban így van hogy a szám az előfizetők 10-20%a lehet maximum így azt nem nehéz áthámozni, mert online csak mi itt fórumozók töltünk ki, ez szinte biztos, papír alapon meg sokan nem bajlódnak vele ez tény. Így abból a kevésből dönteni próbálnak hogy mi fontos és mi nem, egyezkednek az elosztókkal és persze ami kötelező azt be kell tenni, a többiért meg mehet a sablon duma ami évek óta megy, majd kiderül mi lesz.
De a kommentjük alatt jól látszik hogy hányan nem tudtak erről az akciójukról és mekkora felháborodást keltett ami valamilyen szinten jogos mert értékes csatornákat vettek ki mind nő mind férfi nézőktől. De hát ez van, ez ellen tenni szinte semmit nem lehet, kezdek beletörődni már én is hogy az autókereskedőket és ami fontosabb és az eleje óta követem az Aranyláz Alaszkában új évadát már másképp kell majd néznem. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
1egaly #13726 üzenetére
Előfizettem az Eurosport Player-re, ami ugye plusz pénz, meg macera is, de nincs más megoldás, csak ezért az adóért nem fogok digi antennát feltenni.
Viszont ami volt Platina mix csomagom azt azonnal lemondta (talán ha 1 adót néztem közülük), igaz hogy júniusig van "hűség" rá, de vastagon leszarom, nem vagyok hajlandó fizetni egy petákot se érte. Már írták hogy mennyi a "lemondási díj", azt se fizetem, beviszem a CI kártyát, odab*szom az asztalra és távozom...
Az így felszabaduló havi 2e-ből fizetem majd az Eurosport online-t. -
-
Tutu7030
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz
1egaly #13385 üzenetére
Eddig nem is volt 754-es frekijük.
Gondolom hoztak egyet létre a Vajna csatornáknak, mert azon még a Humor+, a FEM3 és a Chili van, egyelőre kódoltan.
Azért nem is találtam eddig, mert az a frekvencia nem volt beállítva a TransEdit-ben.
Szerk: Ezen legalább van EPG, a Tarr Info-n nem láttam.
-
ozsi1987
tag
válasz
1egaly #13290 üzenetére
üdv. ettől tartottam....
egy idézet jutott eszembe: "Perelünk Lalikám, perelünk ?"
--------
egy részlet az új ÁSZF-ből:
"A Szolgáltató az Eht. 132. § (2a) bekezdés a) pontja alapján – a külön feltüntetett csatornák
kivételével – 2017. január 30. napjában határozza meg a Csatornakiosztásban szereplő
csatornák szerepeltetésének vállalt időpontját. A vállalás időtartama ezt követően minden
hónap végén meghosszabbodik a következő hónap utolsó napjáig, kivéve, ha a Szolgáltató
ettől eltérő időpontot jelöl meg, és erről az előfizetőket az ÁSZF módosításáról szóló
értesítésben előzetesen tájékoztatja." -
Gyula
csendes tag
válasz
1egaly #13241 üzenetére
JA! Így igaz!
Meg az egész téli sí szezon.
Meg jövőre az egész évi atlétika, kerékpár, a legfontosabb tenisz kéthetesek, és még ezer más.És persze majd utána a téli- és nyári olimpiák.
Amúgy szégyen 2016-ban SD-ben nézni a legfontosabb sport eseményeket.
Például a 3 hetes kerékpárosversenyeket, ami egyben egy igazi útifilmnek is tekinthető, amit egyébként élőben esélyünk sincs megnézni. -
-
ozsi1987
tag
válasz
1egaly #12836 üzenetére
1) A Fem3 helyén ma este 9-től mindenhol a Prime kezdi meg az adást.
2) DE! A Fem3 új csatornaként elindul ma este 9-től egy másik frekvencián. Ez a csatorna lett volna a JOY TV, de jogi okok miatt inkább a FEM3 név további használata mellett döntött a TV2 Csoport. Vannak szolgáltatók, akik már ma beteszik a csomagjaikba, van ahol nem. A Tarr erről egyenlőre hivatalosan még nem írt sehol.
3) Az Universal csatorna kivonult Magyarországról, a helyén elvileg egy üres fekete képernyős adás megy.
4) Mivel így lett egy üres hely, illetve a tarr tesztnek is van még 3 csatornája (amit szintén vehetnénk üres helynek), így elképzelhető hogy ezekre a helyekre bekerül a most indult csatornák közül még valamelyik:
( FEM3 (új), Zenebutik )5) Ez viszont a Tarr face oldalán cáfolva:
Tarr Kft A csatorna helyén egyelőre nem kerül elosztásra màs. Miutàn ez egy év közbeni döntése volt az Universalnak, nem tudtunk a pótlásról gondoskodni. Ellenben 2 új csatorna is gazdagítja kiosztásunk, bízon benne, hogy megelégedésükre. Tisztelettel, TARR Kft.
Like · Reply · September 1 at 10:21pm(a 2 új csatornával a Spíler TV-re és az Izaura TV-re gondolhattak )
---------
Ezek után legyen okos valaki, és a sok kavarodásból igazodjon ki
-
amadeus11
senior tag
válasz
1egaly #12811 üzenetére
Számold ki neked megéri-e. Vedd számba jelenleg mennyit fizetsz és mennyire stabil a jelenlegi szolgáltatás, megéri-e lecserélned. T-Home-nál jobb ajánlat már egy éve a Tarr. Tavalyi tabletes akció jobb volt. Én akkor váltottam, egy 20 ezres tabletet adtak az új előfizetés mellé.
-
ozsi1987
tag
válasz
1egaly #12788 üzenetére
FEM3: jól ismert brand, vadonatúj csatorna
Szeptember 5-én a TV2 Csoport új, tematikus életmód csatornája a FEM3 brand név alatt indul útjára.
ezek szerint Prime lesz a FEM3-ból, de új csatornaként elindul a FEM3 is... WTF ???
kezdem elveszíteni a fonalat...
azt hiszem Tarréknál a szeptember sem lesz unalmas...
-
Gyula
csendes tag
válasz
1egaly #12788 üzenetére
El is kapcsoltam rögtön az OLIMPIÁRÓL!
Annyira izgalmas.Hány csatornája lesz még a migránsnak? (zenebutik,.....?)
Már csak 3 TESZT csatorna maradt.
Lassan csökkenteni kell az analógot, mert nem fognak elférni.Azért az angol focit köszönjük szépen a Tarr Kft.-nek, hogy tudjuk nézni!
A többit meg nézze más. -
ozsi1987
tag
válasz
1egaly #12773 üzenetére
Az Izaura TVről egyelőre nem tudok információval szolgálni.
Tisztelettel, TARR Kft.
Like · Reply · 1 hrforrás: Tarr Facebook
-
farkas63
aktív tag
válasz
1egaly #12764 üzenetére
Stúdió kb. NB5-s szintet üt meg, a kommentátor meg NB3-sat nálam, [moderálva].
A hang meg olyan halk bazki, hogy full hagerő se hallom. xD
Szinte suttognak a stúdióban.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
nfsu17
veterán
válasz
1egaly #12520 üzenetére
Megtisztelő a válaszod és nagyon pozitív. Köszönöm.
60k-ért lehet venni, ami azért nem kevés, de mindig is külső eszköz híve voltam, így nem gond, ha jó cucc.
Az új csatornákat tényleg úgy találja meg, hogy éjjel felébred és csinál egy scant és utána közli, hogy ez új csati?
A netes progija 3 éve nem frissült, de attól még megy? Pl. mobilról állítok be felvételt.
Köszi. -
-
farkas-j
őstag
válasz
1egaly #12357 üzenetére
A Tarr Jani beszólása tetszett! "majd egy-két éven belül felveszik a TV2 csatornáit is, ha addig letesznek valamit az asztalra"
Csak félő, hogyha nem teszi be őket, akkor a pályázatain nem kerül semmi az asztalra. A "politikailag független" Vajna könnyen ugrál... Egyébként tőlem a teljes Tv2 szemétdomb mehet a súlyésztőbe.
-
-
-
-
meke11
aktív tag
válasz
1egaly #12328 üzenetére
Én személy szerint egyik sportcsatit sem jelöltem be!
Viszont ahol lehetett ott a Discovery csatornákat írtam be.
Remélem kiveszik a kínálatból az RTL Klub-ot és a TV2-őt, no meg a sok ismétlő csatornát (RTL+, Sorozat+, stb). Több olyan csatorna kellene, ahol magyar felirattal, idegen nyelven megy az adás.
-
farkas-j
őstag
válasz
1egaly #12237 üzenetére
Köszönöm, én speciel már nagyon vártam! Aktiváltam, és félig működik is. Hívni tudok róla, de ha fel akarom hívni a TARR mobilteles számomat, azt mondja egy udvarias női hang, hogy "A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható" Remélem ez indulási apróbb hiba, és majd működni fog.
-
-
farkas63
aktív tag
válasz
1egaly #12054 üzenetére
Örüljetek inkább neki, hogy INGYEN kaptok boxot, persze ha ki kéne fizetni az árát akkor már húznátok a szátokat. (legolcsóbb box ára: 15 - 20K Ft) Minden más szolgálgatónál ki kell fizetni a box árát és a tányér árát is, itt meg hozzátok basszák INGYEN! (5K Ft az a "garanciális" díj, kalkulációs díj, ami visszajár ha leadod a boxot)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest