- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodo753
tag
válasz
chester91 #1918 üzenetére
Épp ez az hogy a [honlapja] szerint 5 volton indul
-
válasz
chester91 #1898 üzenetére
ez most az ECO sorozatban van zöld matricával XP550.(12)G néven.
a red wing az XP-550.(12)R3 cikkszámú, és 135mm venti van benne, ahogy említve lett.
egy Scythe Slipstream (SY1225SL12SH) jó lehet, de sokkal csendesebb nem lesz az eredetinél.szerk: egyes esetekben a venti matrica alatt ott van az eredeti gyártó matricája is, a tápgyártó csak nemes egyszerűséggel átmatricázza a terméket. a tiednél nincs alatta véletlenül semmi a gyári matricának?
-
tornas
őstag
válasz
chester91 #1900 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a tápod nem a minőség csúcsa, az biztos. Inkább a Young Lin DFS132512H venti paraméterét vedd alapul, ha jót akarsz!
Én a Coolink venti árához hozzátennék(hozzátettem volna) egy kicsit és akár itt, az aprón vagy a PC-MAX-ban is vehetsz használt, de minőségi tápot 3000-4000 pengőért.
-
tornas
őstag
válasz
chester91 #1896 üzenetére
A tápcímke és a tápventi címkéjéről egy-egy kép, please...
A tápteszt-adatbázisban csak a Red Wing sorozetnál van XP-550-es jelölés 550 W-os táphoz (és a Modular - 550 W - sorozathoz is, de ebben is ugyanaz a Young Lin DFS132512 venti van): [link]
De szerintem annak a Young Lin ventinek a paraméterét (kivéve a méretét, ami 135x135x25) veszed figyelembe, akkor nem lősz nagyon mellé.
-
tornas
őstag
válasz
chester91 #1893 üzenetére
Most nézem...
Ha jól olvasom, akkor neked a Red Wing sorozat egy darabja van nálad.
Na meg is van:
Az 580 W-os verzióban (XP-580) pl. abszolut semmilyen adat nincs a tápventin.Viszont a 600 W-os verzióban ez a venti van, aminek az adatait hamarosan megkeresem:
Young Lin DFS132512H és 135x135x25-ös méretű; DC 12 V; 3 W; 0,25 A.Ezen venti paramétere megfelelhet a te 550 W-os tápodnak is.
Szerk:
Itt van az adatlapja is:[link]RPM:1700; siklócsapágyas; 91,16 CFM; 1,90mmH2O statikus nyomás; 36,28 dBA.
-
-
ripla
addikt
válasz
chester91 #1842 üzenetére
erről az átalakítóról tudsz mondani valamit? én józan paraszti ésszel annyit gondolok most, hogy fogom, a sebességszabályzó vezetékét békén hagyom, a másik kettőt meg rákötöm direktbe a chieftec ventijén lévő csatlakozónak a foglalatára, majd úgy dugom bele a csatlakozót a chieftec tápján lévő csatlakozóba, és annyi. chieftec táp, be quiet ventivel. vajon felrobban a táp?
rígel:
3400 meg az apró.még nem kaptam meg, jövő hét kedden lesz meg elvileg, lassan indul be az újév.
-
rooland
senior tag
válasz
chester91 #1832 üzenetére
Köszi! Hát sajnos gari van még rá 4 vagy 5 év. És ilyen "hibával" szerintem kinevetnek ha visszaviszem.
Szóval akkor marad így úgy látszik. (túl sok a gari hogy piszkáljam ilyen kicsi hiba miatt)Még annyi, hogy a táp ventijét nem tudom szabályozni szoftveresen hogy halkabb legyen?
-
chester91
senior tag
válasz
chester91 #1808 üzenetére
Nos, érdekes tapasztalattal gazdagodtam. Egyrészt a Xilence táp ventilátora 2 pin-es csatlakozóval van megáldva, és mivel nem akarom szétügyeskedni a Coolink ventit, beolajoztam, nos meglepő módon halk, így marad benne. Helyette már tudom is, hova megy, a Sagitta elejében van egy venti, ami piszok hangos. Ez köszönhető annak az okosságnak, hogy a HDD foglalatokat merőlegesen rakták be, és még egy műanyaggal is betáblázták (hasznossága így 0, hangossága meg 100). Először meg kell próbálni a Coolink ventivel, hátha csönd lesz, ha nem, csípő fogó, ragasztópisztoly, és jöhet a barkács 2.0....jön az új Zalman proci hűtő, olyan lesz a gépem, mint egy elektromost autó a hangját illetően
-
szente
addikt
válasz
chester91 #1806 üzenetére
PWM-eset nem nagyon szoktak rakni tápba tudtommal. Szóval a 120P nem igazán lesz jó. Az én tápomba 1201 van( konfig az adatlapomon) ép hogy határeset. Valaki ellenezte, van aki követett.
A te géped kevesebbet kajál, így kevésbé melegszik, szóval én nyugodt szívvel beletenném az 1201et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Filmvilág
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged