-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
válasz
chester91 #1832 üzenetére
Köszi! Hát sajnos gari van még rá 4 vagy 5 év. És ilyen "hibával" szerintem kinevetnek ha visszaviszem.
Szóval akkor marad így úgy látszik. (túl sok a gari hogy piszkáljam ilyen kicsi hiba miatt)Még annyi, hogy a táp ventijét nem tudom szabályozni szoftveresen hogy halkabb legyen?
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Kb 1 éves FSP Raider 550-em van. A ventije felhangosodott úgy érzem, főleg terhelés alatt nagyobb fordulaton. Olvasgattam, hogy a gyári ventije nem éppen a legjobb darab. Ki lehet egyszerűen cserélni halkabb ventire? Garanciát elveszteném? Vagy ha megtartom a gyári ventijét vissza lehet szerelni észrevétlenül, ha esetleg meghalna a táp a jövőben?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 V2 RGB
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő