-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodo753
tag
Kivéve ha egy alul méretezett házba rakja az ember a gépet,ami mondjuk felsőtápos,és a max. 2 8cm-es venti még 2800-as fordulaton is kevés(nem számítva a zajt).Nálam ez a helyzet.
A tápomban a venti a fordulatszámától (vagyis hőmérséklettől) függően változtatja a ledek színét,zöld,kék,piros.
Nyáron igencsak megköszönte hogy nem rajta keresztül távozott a ház összes hője.
Persze egy jobb,korszerűbb házban más a helyzet. -
bodo753
tag
válasz
chester91 #1918 üzenetére
Épp ez az hogy a [honlapja] szerint 5 volton indul
-
bodo753
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Problémám a következő:van egy [ADATA HM 550] tápegységem,amiben ventillátort szerettem volna cserélni,itteni javaslat egy Bitfenix Spectre Pro 140-es lett volna,de csak 120-ast kaptam,gondoltam majd szerzek máshol,csakhogy a problémám az hogy nem indul el ha a tápra kötöm.
Úgy néz ki mintha próbálkozna elindulni,de nem tud.
Minden ötletet,javaslatot szívesen várok. -
bodo753
tag
válasz
Impressa #1589 üzenetére
Szevasz!
Ezt találtam: [Yateloon D14BH-12]
Ettől kéne egy kicsit halkabb. -
bodo753
tag
-
bodo753
tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni az Adata HM 550-es ventilátorát,mert kikopott a csapágy,és hangos.
A venti 140 mm-es,de a bajom hogy 0,7 Amperes,és 2 tűs csatlakozója van(vagy ez csak házventilátoroknál baj?).
Szóval hol tudnék szerezni valami csendesebb ventilátort,és lenne-e valami baja hogyha lecserélném a mostanit egy gyengébbre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged