- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Nem mindegy, mit hallgatsz, milyen minőségben (beleértve azt is, hogy milyen sebességgel), és hogy pl. van-e (jó minőségű, nem automatikusan generált, ami sokszor csapnivaló) felirat hozzá.
Nem mellesleg szándékosan nem YT videókra hivatkoztam feljebb, mert sajnos ezek közül sok nem igazán alkalmas nyelvtanulásra, bár ez a filmekre és sorozatokra is igaz (hogy nem mindegyik ugyanolyan jó erre a célra).
Meg aztán ott a személyes faktor. Ki könnyebben, ki nehezebben tanul, illetve kinek ez, kinek az megy nehezebben a nyelvtanuláson belül. Nem létezik univerzális módszer, ami mindenki számára ugyanannyira beválik.
De alapvetően fenntartom, amit korábban írtam: az inputon múlik az egész javarészt, de akkor hozzáteszem, hogy minőséginek kell lennie, továbbá az adott tanuló igényeihez, képességeihez és aktuális szintjéhez passzolónak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest