Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni.
Viszonylag jól beszélek angolul, legalábbis az ismeretségi körömben, diplomás munkatársaim közül biztosan a felső mezőnyben vagyok.
Nyilván nem vagyok tanár vagy nyelvész, szeretem a nyelveket, németül is elboldogulok, franciául elmakogok ezt-azt.
Pár éve tanítottam háznál egy cégvezetőt, de megvolt a könyve (Headway), megvolt a tematika.Családban kellene alsós (4. oszt) gyerekekkel angoltanulásban segíteni egy kicsit, osztálytársak, nagyon alap dolgokat vesznek még, de nem látom benne a rendszert, inkább random dolgokat meg példamondatokat tanulnak be. Kiejtésben is nulla.
Számomra legalábbis komolytalan, hogy még nem láttam egy személyes névmás táblázatot, létige ragozást, kijelentő/kérdő mondat szórendet a füzetükben/könyvükben úgy, hogy angol órájuk 3. óta van, és szakkörre korábban is jártak.Hogyan tudnék nekik egy strukturált foglalkozást nyújtani? Van erre valami jó könyv? Online anyag? Valami silabusz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest