- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bugarov
aktív tag
-
Eyesis
őstag
válasz
Milán13 #1293 üzenetére
Gamelyn Games erős Tiny Epic gamekben, ez a nagy táblás játékuk. Elég hosszú, és elég nagy szerepe van benne a szerencsének. Nekem annyira nem is tetszik, pedig többször gondoltam már rá, hogy megvegyem. Talán, ha számomra kedveltebb témában lenne, már megvettem volna. Ki még nem próbáltam.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Milán13 #1154 üzenetére
Félek tőle, hogy iszonyat pénzköltési lehetőség és kell belőle 2-3 dobozt venni, hogy hosszútávon fasza legyen. Most a scythe-ot játsszuk heti szinten nagyobb gamer társaságban, de őszintén kicsit kezdem azt érezni, hogy kiffulladóban van, mert elég passziánsz jellegű, nagyon nincs interakció a játékosok között. Ráadásul mérhetetlen pénzt lehet elkölteni rá, a két alap kiegészítő van meg, de így is 40k körül van amibe került. Valamit majd ennek a kiváltására keresek.
-
Bugarov
aktív tag
válasz
Milán13 #1148 üzenetére
Nektek tetszik a Blood Rage? Nekem eddig kimaradt, mert a gyerekek nem szeretik a direkt konfrontációt... Ennek ellenére elgondolkodtam a digitális verzió pledge-elésén. Az alapjáték ráadásul szintén beszerezhető lenne méltányos áron, spéci tokenekkel.
Ajaj, lehetséges, hogy ez már a kickstarter láz lenne?!? -
maross
nagyúr
Teljesen jo beleponek, szinte mindegyik doboz ugyanazt tudja, apro valtoztatasokkal. Alapdobozokat altalaban nem javasolják a profik, de green hordenal a jatek meg van fejelve a hordával, es egyszeruen ANNYIAN jonnek, hogy nincs ido a valtozatossag hianyan melazni
. Eszben kell tartani, ha nagyon frusztralo a jatek, nyugodt lelkiismerettel lehet haziszabalyozni, a cmon soha nem a balancerol volt hires. Van par bevalt szabalymodositas, ami a kiegek miatt is szukseges, anytalanul nehezitik a jatekot, es valahol ellensulyozni kell.
sprawlopolis: KS PNP-t vettem 3 dollarert, egyik ismerosom kinyomtatta (egyszeri alkalom volt, ne kerjetek se filet, es lehetosegem sincs barkinek nyomtatni).
-
Bugarov
aktív tag
Csak érdekességképpen, a világon kívül a fő eltérés a sima és BP között tudtommal annyi, hogy simában van egy nagy port kavart, népszerűtlen szabály (ha távolsági fegyverrel lősz bele a zombikba, és van egy csapattársad is a célmezőn, akkor ő fog elsőnek sérülni) ezt javították a BP-ban (annyival, hogy a sérülés már nem biztos, csak esélyes (ki kell dobni)).
-
kdr730
tag
Ha még aktuális:
Én a pixartprinting.com-ról rendeltem Formula-D, X-wing illetve SW Armada playmat-okat.
Futár hozza, a minőségével elégedett vagyok, még egyiken sincs kopás,
pedig a Formula-D az tesztelve van rendesen a kisfiam által, szóval csak ajánlani tudom.pl. most 09.12.-ei szállítással 19.16 EUR ami kb. 6300 HUF postával mindennel...
https://www.pixartprinting.com/wide-format/printing-banners-mesh/pvc-banner/
itt még vannak képek:
http://swmini.hu/2015/06/21/playmats_avagy_a_csillagok_kozott/ -
-
maross
nagyúr
Nem, csak a riotgames-ék aruljak, ezert olcso a komponensek minosegehez kepest. 3 darabig 10euro (volt) a posta, ha van ra mod erdemes massal osszeallni, es olcsobban meguszni.
-
maross
nagyúr
Egyik kedvencem 2 eve, en tempomhoz kepest nagyon gyorsan kijatszottuk, 10/10. Nagyon jo a fun factor, remek a serulesmechanizmus (nincs halal, nem esik ki senki, megis kellokeppen hatraltatva vagytok). Es persze lehet tapolni es apritani a kismillio miniont
. Nem tudom miben van még parancsprogramozos mechanizmus, de alaptvetoen 1 lapot leteszel a 6 meglevo helyre, es vegrehajtod 1-tol 6-ig (pl fordulj jobbra, menj elore, kaszalj egyet a karoddal, loj a tavolsagi fegyvereddel, stb). Ezeket tudod a korodben upgradelni, cserelgetni a sorrendet. Missionok jok, de nem tul sok. Fan-made content nem tudom hogy all, nekem talan ketto van kinyomtatva. Biztos van mar pont eleg, talan fel eve adtak ki a palyakeszito appot. En mar biztos kiadtam volna par official kieget, ehelyett csak hagyjak szabadon legeleszni a fejostehenet.
-
doc
nagyúr
Mars szerintem nagyon jo, bar sokak szerint tulertekelt. En szeretem az erosen tematikus jatekokat, es a Marsnal ez nagyon szepen kijon, szoval nekem bejovos
Star Warsbol ket szemelyre a Sorsok? van kulon ketjatekos doboz ami nem draga, azzal mar lehet valamennyire jatszani (foleg ha kettot vesztek belole), illetve van sok 'starter' doboz amiben fix dolgok vannak, igy nem kell zsakbamacskat jatszani. raadasul nagyon olcson lehet kiloszamra venni a common lapokat a rendszeres jatekosoktol, azzal pedig hatalmas lesz a valtozatossag
-
maross
nagyúr
Ezek sokkal kemenyebb diok mint a pandemic, en nem ugranek ekkorat a helyetekben (esetleg az eldritch, de mar az is nagyon hosszu es 3.3 nehezseg). Kozben eszembe jutott még egy amit nem soroltam fel, Sub-Terra, tipikus pandemic nehezseg, nagyon szeretjuk. Eggyel erosebbol en Aeon's End-et vennék (ha megy a tarsasagnak az alap angol), esetleg Ghost Stories-t. Vagy d&d tomb of annihilationt, (dragabbacska) ha szimpi a dungeonos kalandozas.
-
maross
nagyúr
Az Iberia nem bonyolultabb, kicsit masabb az utazas, es jopofa hogy vannak korhazak, ami fele mozognak a szomszedos varosban levo betegek (viruskockak). +van 4 apro 1-2 sorban osszefoglalhato nehezito modja, amibol tetszes szerintivel szivathatja magát az ember. A Rising Tide bar alapjaiban hasonlo, de a "virus" terjedese teljesen mas. Itt mar a vizet kell visszaszoritanunk, es mindenki kore utan aradas kovetkezik, ami pl egy 3 kockas = sokvizes helyrol kiindulva a szomszedos teruleteket 2 kockaig feltolti, és még azok szomszedai is kapnak egy kockat (amennyiben még nem volt rajtuk). Ezt se mondanam bonyolultabbnak mint egy pandemic+kieg, a valtozatossag miatt erdemes megvenni (vengefulgames-rol amikor kozos rendelés van, 13ezer korul jon ki). Ami mindenkepp ajánlott a pandemic rajongoknak, az a legacy, jelenleg masodik hely a vilagon, valamit biztos tud
. Az is 13 kornyeke. Igaz hogy vegigjatszas utan max 5-6ezret er a legacy volta miatt, de kb 15-18 jatekalkalom nem rossz egy ilyen kaliberu jatekkal ennyi penzert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest