- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz
Bullitz #7474 üzenetére
Tudod ez ilyen tudja fene, mert szerintem a 0 interakciójával meg pont, hogy borzasztóan túlértékelt, saját városodba szöszmöszölős multisolitaire.... Szóval hosszú, vontatott és unalmas, azt se tudtam mit csinál a másik kb. 4 játékossal. A Mars jobb (célok hajszolása sokkal "igazibb", díjak alapítása is nagyon fontos!)
Ízlések és pofonok. -
TrollBalint
addikt
válasz
Bullitz #6828 üzenetére
Mi nagyon szeretjük az Ark Nova-t, és igen. Bő 1 óra alatt 2-en le tud menni az elejétől. Egyedül a setup hosszas, mivel nekem mániám, hogy legyen rendesen átkeverve a kártya
Viszont csináltunk már olyat, hogy játszottunk, kipörgött X kártya, majd utána a maradék kártyával kezdtünk egy új partyt. (Mondjuk itt én azt nehezgményeztem, hogy részben lehetett tudni milyen lapok nem jönnek már fel, pl, ha az első játékban sok főemlős jött fel, akkor nem érdemes kitenni azt a lapot, amivel a főemlősök után kapsz pénzt... de ez megint csak az én bogaram. Ettől függetlenül így is nagyon élvezetes volt)
Mondjuk arról viszont le kellene szoknom, hogy egy lapot csak azért tartok meg illetve játszok ki, mert tetszik -
maross
nagyúr
-
MZsoltee
veterán
válasz
Bullitz #6835 üzenetére
Mert az gondolják sokan köztük én is, hogy az együtt az nem egymás mellett.
Az együtt alatt van valami interakció, és az hogy valaki jobb, nyer kihívás és a helyén kell kezelni nem kibaszaskent felfogni. Alltaban ez inkább a hölgyekre igaz, nem tudnak vesziteni. Az ember nem mindig nyer, van amikor a másik az ügyesebb. Tanulni kell belőle és legközelebb ügyesebben csinálni. De hogy kinek van nagyobb szerencséje az nem tehetség kérdése. Ennyi erővel lehet kockazni is. -
citkar
addikt
válasz
Bullitz #6822 üzenetére
Van benne szerencse, hogy kinek milyen lap jut, de erre bizonyos mértékig lehet ügyelni, mire lenne szüksége a másiknak és úgy vegyél el, hogy ne kapja meg. Vagy pl az átforduló lapokat ne a másik kapja, mert az lehet, hogy jó stb. Ez a játék része. Persze a szerencse faktor benne marad, de nem az első pár körben dől el a játék.
-
Never79
tag
válasz
Bullitz #6830 üzenetére
Nálam a Víz alatti sokkal előrébb van a képzeletbeli listámon, mint a Mars. Én sem értem az összehasonlítást. Kb. jól leírtad a lényeget. Nekem nagyon tetszik a körsorrend meghatározása, illetve van benne interakció, ki tudsz tolni azért valamennyire a másikkal, ha olyan helyet használsz el előle, ami neki is kéne. Kártya nincs annyi benne, mint a Marsban, mégis nem érzem semminek sem hiányát, jól átgondoltak azok is, nincs "töltelékkártya", max ahhoz a szituhoz, amiben épp vagy.
Én negatívumnak a játék minőségét hoznám fel még, és én is érzek egy kis kiegyensúlyozatlanságot a játék végi pontozásban A játékostábla és a kártyák is nagyon vékonyak, az épületjelölő korongok eléggé egyszerűek és kicsik, bár ez megszokható.
A kieg egyelőre nem jelent meg magyarul (nem is tudom, hogy megfog-e), abban mélyített játékostáblák vannak, ami szerintem nagyon hasznos lehet, illetve amit olvastam róla, hogy a múzeum rész nagyon sokat hozzátesz még a játékhoz
-
MZsoltee
veterán
válasz
Bullitz #6822 üzenetére
Az alap játékban a hadi és tudományos győzelem csak nagyon ritka esetekben éri meg, dupla vagy semmi. Ha olyan csodák jönnek, amik sokat segítenek, akkor éri meg ezekkel a győzelmi kondíciókkal foglalkozni. Egyébként csak a másik szivatasara (pénz vesztes) és némi győzelmi pont megszerzésére jó. Én a helyetekben kipróbálnám a phantheont kieget, hátha az változatosabbá teszi.
-
Mexbacsi
tag
válasz
Bullitz #6822 üzenetére
Első játékaim között volt a 7 csoda párbaj, ami nagyon tetszett az elején, sokat is játszottunk vele. Később, ahogy több játékot megismertem, már csak idegesített és eladtam. Elég random, hogy milyen kártyák fordulnak át és sok esetben annyira kiélezett volt a játék, hogy az utolsó kártyák döntötték el ki nyeri. Egy házi szabállyal ez módosítható, hogy nem lefordított kártyákkal játszunk, bár addigra már annyira nem érdekelt, hogy eladtam.
Mi általában ketten játszunk, így tudom ajánlani a következőket, ami nem túl bonyolult:
Nova luna
Mennyei ser (nem bonyolult, de azért rá kell érezni)
Rózsa varázsa (koop, dedukciós)
X bolygó nyomában (dedukciós, alkalmazás vezérelt)
Witchstone
Stone age
Caper europe
Vörös katedrális
Szkítia fosztogatói
Splendor vagy duel
Space base -
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #6822 üzenetére
Igaz koop, de tényleg rövid (15-20p) es jóság, Sky Team. Fél órás játékokból nehéz ajánlani. bár mi szinte csak koopozunk.
Patchwork, ganz schön széria, koopokbol Codenames Duet, Dresden Files, ezeken kivul csak partijatek jut eszembe szókötő, qwixx széria ami gyakran előkerül. Micromacro is szórakoztató volt, bár az még eggyel messzebb van a tárasoktól. -
jansky1
senior tag
válasz
Bullitz #6822 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyeneket, mint amiket leírtál. Lehet érdemes lenne játszanotok párat bga-n, vagy legalább megnézni ott pár játékot, akkor kiderülne nem-e benéztetek valami szabályt.
Akinél nincs termelés kártya, annál több sárga kártya szokott összegyűlni. Úgy meg több aranyat kapsz lapégetésnél, jobb esetben a sárga kártya 1 aranyra módosítja az adott anyag költségét. Ha elúszni látszik a játék, érdemes rámenni a harcászatra, vagy a tudomány ikonok gyűjtsésére. Mindkettőre van megfelelő tudománytoken (Törvény, Stratégia), meg olyan csodák, amikkel megviccelhető az ellenfél.Nálunk most két fővel is jól pörgő játékok: Coffee rush, Az erdő, Splendor párbaj
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #6627 üzenetére
Most hogy ez a tema, mindjart kitalalok arakat es meghirdetek par fele fempenzt (azt hiszem ezek voltak). Rendeltem még ks-ről, de vegul nem hasznaltam oket, tulsagosan tetszenek a dinosaur worldos penzek
.
-
Revolit
senior tag
válasz
Bullitz #6278 üzenetére
Gondolom nem mindegy mennyiért hirdeted. Nekem gyorsan elment most minden, de én megnézem használt árakat, és a legolcsóbb alá belövöm - és nagyon vigyázunk társasokra, mind patika állapot. Én úgy vagyok vele, örülök, ha feleségem enged valamit eladni, nem azon a pár ezer forinton múlik a vacsora sem, és valakinek legalább örömöt okoz (remélhetőleg), és nem nálunk a polcon áll
De a kérdésedre is válaszolva, én most facebook csopi mellett felraktam társasjátékok.com-ra is, ott még több is ment el mint face-en.
szerk: amúgy én ilyeneket adtam mos el, mint Nagy western utazás, víz alatti városok - többire nem is emlékszem már... De mondjuk egy noname társas senkinek sem kellett, pedig azt extrém olcsón raktam fel
-
Tristis
őstag
válasz
Bullitz #6245 üzenetére
Nekem Arnak repetitív cserebere csóri játék. Kieggel sokkal jobb! Ha veszed, csak kieggel vedd.
Kettő főre én Grand Austria Hotel játékot javaslom. Rutinos játékosok 2 fővel kb. 60-80 perc alatt lejátsza, de legutóbb egy sráccal, akinek ez volt a 2. játéka vele, letoltuk 45 perc alatt.
-
mike1334
veterán
válasz
Bullitz #2759 üzenetére
Ezt olvastam én is. Az alapból van magyar kiadás, a kiegészítőhöz meg van magyar szabály. Lehet keverni a kettőt?
Kicsit elszakadt a ló velünk amúgy, hirtelen ennyi játék...jó lenne még a Castle of burgundy, a Grand hotel Austria, a Stone age jubileumi kiadás, meg a Viticulture...lehet lassítani kellene, de jó lenne, ha lenne miből válogatni -
k-dani
csendes tag
válasz
Bullitz #2728 üzenetére
"Kétlem, hogy bárkit érdekel, hogy ha leírom hogy a jojatekjoaron-nál a legolcsóbb a Clans of Caledonia viszont a legtöbb árral foglalkozó oldal nem dobja ki tudtommal (tarsasjatekok.com / arukereso)"
Én örömmel veszem, ha bárki bármilyen akciót beír, akár Grizzled, akár Tescos Carcassonne.
-
Azie
őstag
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #2477 üzenetére
bejott koszi
. 7 wonders ujragondolva, jopofa. de a heritage-rnek még mindig nem erzem szukseget, hacsak nem ul ossze olyan tarsasag, aki minimum 5-ot hajlando jatszani (es ezt lehetoleg tobbszor megismetli). Most van az uj kampanya, be lehet szallni. Egyebkent retail verzioval se veszit sokat az ember, kb 20 lap a kulonbseg.
-
-
Azie
őstag
válasz
Bullitz #2356 üzenetére
mondjuk aki a reflextől számított bármire, az eléggé hmmm. hogy mondjam szépen a "ma jött le a falvédőről" kategória
amire szintén számítani lehetett, hogy szellemen lesz jó deal, de lehal az oldal, mondjuk kitartóak voltak az emberek így f2-re vált működővé az oldal
voltak casual dealjeik is, meg gamer deal is, mindenből 1-2 darab, láthatóan tényleg beragadó szarokat szórtak ki, bár a maria-t megvettem volna, ha nem rendes áron "akciózzák".nagyjából got figurák voltak
navigátoron 2-3 jó deal, a többi jó deal csak meh játékokra
amazon hígfos, nagyboltok hígfos
compaya stronghold volt jó áron, de most megy a ks, szóval meh -
maross
nagyúr
-
Tristis
őstag
válasz
Bullitz #1961 üzenetére
Lehet annyira nem vagyok jó ebben, de nekem első ránézésre nem tartalmazott semmit, ami jobb lenne, mint a Mars Terraformálása... Én is nézegettem, de nem látom azt a pluszt, ami átszakítja a fantáziám láncait. Persze jó lenne kipróbálni, de addig is ha a haverom végre rászánja magát, hogy meghívjon egy Mars partira inkább az.
Persze rövidebb, aranyosabb, szebb, egyszerűbb, cukibb. Majd egyszer talán... de inkább Architects of the West Kingdom most.
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #1918 üzenetére
mi szeretjuk quadropolist, assonybarat jatek. nem bonyolult, de azert lehet valamennyit gondolkodni. az hogy gyerekeknek valo, azert tulzas.
burgundy temahoz: klasszikus, mindenki dicseri, es nagyon regota az elvonalban van. en is beszereztem, mar csak ki kene probalni. ide latom mire sorra kerulne kijon az uj kiadas
-
Azie
őstag
válasz
Bullitz #1918 üzenetére
én quadrot nem rendeltem meg, sub nekem is egyedibb/szimpatikusabb. ha ilyen jellegűt akarnék, akkor valszeg a clinic deluxe-ot venném, de azt is elengedtem, 100€+ már vannak, amikre szívesebben költök.
Nekem már anno a városépítős játékok közül is csak a transport tycoon jött be, a többi SIMx nem annyira.Egyértelmű, hogy ha van sub, akkor max kipróbálás-eladás, de arra ki tudod kölcsönözni/be tudsz ülni bárhova. sok helyen van.
-
Bugarov
aktív tag
válasz
Bullitz #1888 üzenetére
Ja, erről beszélek
COB-nak mostanában jön új kiadása, azt hiszem? Rá is férne egy kis optikai tuning, mert lehet akármilyen jó a játék, ezzel a külalakkal esélyem se lenne az asztalra vinni. Éppen ezért most nem is estem kísértésbe.
A kockaváltozata megvan egyébként, vonaton, utijátéknak szoktam elővenni (bár erőszakosnak kell lennem, mert a gyerekek a Catan kockát preferelják annak egyszerűsége miatt).
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #1821 üzenetére
Nekem szimpi, de ra kene szanni negyed orat, nincs erom
. Szolok ha jutottam valamire.
szerk, najo meglesem.. de csak azert mert ranezesre erosen hasonlit race for the galaxyra.
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #1799 üzenetére
A helyezése szinte mindegy, mivel eladott peldanyszam alapjan (is) szamolodik, es a 9+ jateknak sincs eselye par szaz szavazattal. Clank nagyon jo a maga kategoriajaban. Az hogy nem tudod eladni, hat ez van, nalam is van vagy 50 jatek amit nem ertek miert nem visznek el
. Egyebkent erosen befolyasolja, hogy van magyar clank. De add 2000-rel olcsobban es rogton kelleni fog mindenkinek
. Pontszamokkal ugy vagyok, hogy ami magas pontszamu, az igenis jo, hisz azert adott ra annyi ember annyi pontot. Max nekem nem jon be, nabumm. Attol még a pontozas jogos, akarmit uvolt a szubjektiv velemenye az embernek. Pl itt a modern crime board game, harman jatszottuk, szerintem gyenge, egy masik sracnak elment, a harmadik pedig imadja. 8.2 alapjan en vagyok a kakukktojas, ez van, veszek mast az árából, ha egyszer vegre eladtam
.
-
Azie
őstag
válasz
Bullitz #1799 üzenetére
2 fajta játék van:
1. ami szembe jön, randomparasztmegveszi, mivel mást nem ismer, jujj beregel felpontozza.
2. hevi gémerből csomó kipróbálja, de nem veszi meg, mert még annyi más van, ami jó. de felpontozza, mert amúgy jó. ők az 1-es kategóriát meg sem nézik és le sem pontozzák.ja és van a tematika dolog. CE-t ki vesz? akit érdekel a vonatos téma. clankot ki vesz? kb bárki, aki látta a trónokharcát
nem tudod eladni. mert 1., nem hypeolt 2., nem ár alatt adod. full áron aki vagyonokat költ, nem vesz csak ritkaságot. ahhoz meg drága, hogy józsipisti beruházzon rá
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #1760 üzenetére
Ha bejon, roll for the galaxyt is csak ajanlani tudom, es remelem a new frontierst is, de még nem futott be a gemklubos rendeles
. Jump Drive viszont nem jött be, túlságosan lebutították. Reméltem 30 percben valami hasonlot kapok, de hamar meguntam.
-
Tristis
őstag
válasz
Bullitz #1739 üzenetére
A közmegítélés az csak egy dolog, egy átlag
Nekem az egyik legkedvesebb játékom, ami 7,3-as játék (bár a kártyajátékok között ez egy igen magas szám): Skull King. Suburbia elég csunyácska, ez is közrejátszik a BGG pontszámában...
Örülök, hogy lett egy kedves játékod és ne aggódj a többi is jó nagyon!
Korokon Át-ot bármikor, bárhol! Avalont eladjuk, az asszony nem tud kamuzni és múltkor is lehordott, hogy hogy vagyok képes a képébe hazudni?!?! -
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #1729 üzenetére
csak 4-5 embereset csinalok, es mar vagyunk harman. nem eri meg tobb, utana mar csak 100-200 forintokat lehet nyerni. ha valaki el tud jonni erte, csatlakozhat amig be nem telunk. egyebkent mas is nyugodtan indithat belvarosibb helyen, nem egy nagy kunszt. ha jol emlekszem 13$ az alap posta, es ez osztodik annyi fele, ahanyan vagyunk.
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #1727 üzenetére
Egy kis tudattagitas, bar reszleteiben mar tobbszor mondtam: nem annyiba kerul a tarsas, amennyit adsz erte, hanem a veteli es eladasi ar kulonbsege, ami normalis esetben a jatek aranak 20-30%-a, de jo vetel eseten akar pozitiv is lehet a merleg
. Masik szempont: jatszani dragabb mint megvenni. Ha egy jatekba beleversz tiz orat, akkor az neked minimum 10000 forint kieses, ha dolgoztal volna helyette
. Egy 30 ezres társason viszonylag nehéz 10k-t bukni. Ezert nem veszunk kozepes-szar-nemtuldraga jatekokat, dupla buko jatszani veluk. Inkabb 5-10 tulora, es megvan az a jatek amire sokkal jobban vagyik az ember es alig varja hogy leuljon elé. Személy szerint legjobb strategia mindig az aktualis akcios kinalat kozul azt venni ami a legjobban tetszik, artol fuggetlenul. Ha nepszeru jatek, ugyis elmegy minimalis bukoval. Nyilvan nincs ingyen, all benne a penz, de ennyit kell adozni a jatekisteneknek. Konvertibilis valuta, koltozes/penzsuke eseten el lehet adni, nekem is volt mikor el kellett adnom 200k+ ra. Gyakorlatilag ha van olyan penzed amit nem hasznalsz, es esszel vasarolsz, bar draga hobbinak tunik, de szinte ingyen kijon, attol fuggetlenul, hogy a jatekok amiket veszel 3000 vagy 30000-es kategoriabol vannak.
-
Tristis
őstag
válasz
Bullitz #1720 üzenetére
Nekem ugyanez az infóm van, hogy nagyságrendileg május végén jön a reprint. Mivel a Great Western Trail-t eladtam (túl sok matek), ezért nagyon várom én is a játékot! A reprint már reméljük olcsóbb lesz valamelyest, bár a sikeresség miatt lehetséges, hogy magasan árazzák majd...
Nekem a GWT-hez képest folyékonyabbnak tűnik a játék, magas az egymásra hatás, nem csak a hosszú távú stratégia számít, hanem megfogni a momentumot. Ez egy rendkívüli előnynek tűnik, amibe a kedvenc játékom, a Concordia kiváló. Az újrajátszhatóság közepes első ránézésre, de nem is kell magasabbnak lennie, mert úgy sem játszol olyan sokat egy ennyire összetett játékkal. Szóval egyelőre nagyon szimpi. -
Tristis
őstag
válasz
Bullitz #1717 üzenetére
Szerintem talán Between two cities+Capitals kieg.
Ha ebből kell választani és nem játszanak gyerkőcök akkor a Suburbia okosabb játék, inkább az.Brass Birminghamről van vélemény? Tegnap éjjel nem tudtam aludni és igen jól néz ki mondjuk a Great Western Trail vagy Agricola helyére... (hasonló: komplexitás, skálázhatóság, játékidő, euro stb).
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #1690 üzenetére
Ha ennyi a kulonbseg, akkor mindenkeppen roll. race for the galaxyt hasznaltan erdemes ilyen arak mellett. irj a tarsasjatek csoportba, hogy keresel, a 20k ember kozul csak megszan valaki, 7000ft korul realis, +1-2 ezres hiány felár. Vagy gemklubbol rendelsz 10k (-1k kedvezmeny), es jon amikor jon.
-
maross
nagyúr
válasz
Bullitz #1688 üzenetére
Persze, megvan, mindkettot nagyon szeretjuk, es kellokeppen kulonbozoek ahhoz, hogy elferjenek a polcon. Nemreg vettem ambition kiegeszitot hozza, de az még nem kerult sorra. Hallottam olyan velemenyt is hogy "csak azzal az igazi", nekem nem volt hianyerzetem alapjatek soran sem.
-
D4v3
őstag
válasz
Bullitz #1617 üzenetére
Én pont nem olyan rég hoztam el a Szellemből az ő használt példányukat, aminek kb. csak a dobozán látszik, hogy volt valaha is valakinél. Így asszem 15-öt fizettem, ami még mindig kicsit húzós szerintem, de a játék ettől még tök jó. Négyen próbáltuk először, sajnos a holtidő itt már jelen van, de persze első alkalom lévén lassabb is volt mindenki. Viszont a kritikák alapján a Space gyakorlatilag egy Clank! 1.5, ami hiba volt az alapban, azt itt kijavították. Kicsit talán kevésnek tűnt elsőre a lap kidobó lehetőség (Star Realms-ben ugye ez a scrap), így nem éreztem nagyon azt, hogy valami felé tényleg épülne a deckem, mert jó vaskos volt a játék végére
De fogunk még játszani vele (plusz mobilos app-al solo mód is van), úgyhogy még kitapaszalom jobban nyilván. Mindenesetre elsőre nekem bejött, rengeteg lap (telis-tele sci-fi utalásokkal), moduláris pályaelemek, több jónak tűnő stratégia, ami irányba elindulhatsz (maradsz hátul és felvásárolsz kártyákat és a végén valami értéktelenebb cuccal menekülsz ki, bemész a legvégére teleportálgatva és gyorsan próbálod letudni plusz ugye ott vannak a jól érezhető deck building sémák is a lapokon, amiket elkezdhetsz gyűjteni stb.).
Én elsőre egy 7/10-et adnék neki biztosan, de még bőven van kiismerni való benne. -
Bugarov
aktív tag
válasz
Bullitz #1615 üzenetére
A Királyi Áru más tészta : engine building. Két doboz cigi áráért ajándék : amíg a 'valami komolyabb'-on agyalsz, addig nyugodtan megveheted, mert nagyon jó játék.
(Persze ez is magyarul van meg, és ehhez is régóta nézem a kiegészítőket, amik nem tudom, mennyire fognak elütni a magyar kiadás lapjaitól)
Star Realms esetleg Dominion helyett? Nem drága az se, és deckbuilding klasszikus.
Szerk: látom már, asszony ízlésének is meg kell felelni, ezért az űrhajós téma miatt nem biztos, hogy bejön(Klank! tényleg nem olcsó, de kizártnak tartom, hogy 11-ért ne tudd majd eladni, három rugót meg akkor is megér, ha csak egy estét üttök el vele.)
-
Bugarov
aktív tag
válasz
Bullitz #1606 üzenetére
Én a Klank!-ot nagyon ajánlom, nálunk óriási kedvenc. A legtöbb játék egy-két partit él meg maximum, de ez rendszeresen előkerül. Ami nekem nagyon tetszik, hogy a táblás részt ötvözi a pakliépítéssel, és ilyen játékból azért nem sok van. Számomra a pakliépítős része is elég "mély", bár bevallom, tisztán pakliépítésből én még csak a Star Realms-t próbáltam, a Legendary sorozat eddig kimaradt. Amivel a tábla + pakliépítés műfajból össze tudom hasonlítani, az a Quest for El Dorado, de azt közel se éreztem annyira izgalmasnak, mint a Klank!-et. Megvan még a Tyrants of the Underdark is, de mivel az konfrontatív, így még nem került sorra (főleg a kölykökkel játszok, akik egyelőre nem tűrik a direkt konfrontációt).
Amit így utólag másképp csinálnék, az az, hogy az angol verziót venném belőle, mert így, hogy a magyar van meg, az angol nyelvű kiegészítők elütnek a magyar kártyáktól (az egyiknek Clank! van a hátoldalán, a másiknak Klank!, így tudni, milyen típusú kártya következik).
Még turbóztam is rajta: az eredeti béna meeple-k helyett a Massive Darkness figuráit használjuk hozzá, nagyot dob a játékélményen.
Amivel most szemezek - és pakliépítős - az a Hogwarts Battle, mert a Harry Potter láz most érte el a gyerekeket, így ahhoz is le tudom majd őket ültetni - itt azon filózok, hogy megvárjam-e a magyar megjelenést, vagy vegyem inkább az angolt (hogy ne szívjak megint a kiegészítőkkel). -
-
Azie
őstag
válasz
Bullitz #1606 üzenetére
klank megvan, egyszer játszottuk, mindenkinek tetszett, nem nagy gamerek. inkább partijáték, nem túl mély a pakliépítős része, persze fontos eleme a játéknak, mert az alapján haladsz. De messze nem a "klasszikus" pakliépítő. Mondjuk a drágakövek jó része véletlen a dobozban maradt, a végén derült ki
A társas >bank nálam is megvan.
a héten elkezdtem hallgatni győri zoliék podcastját is, tanulságos, hasznos, vannak jó tippek benne. javaslom a fb csoportot (iS), ott tuti többen és jobban tudnak segíteni.
-
doc
nagyúr
válasz
Bullitz #1606 üzenetére
Nekem pakliepitosbol bejonnek a Legendary jatekok, sokfele van (Marveltol X-aktakon es Buffyn keresztul Fireflyig rengeteg fele).
Elegge komplex jatekokat soroltal fel, egyszeru, lightos filler is erdekel a temaban? Mert pl. Splendor az egy ultralight set collection/engine buildernek is elmegy
Komolyabb engine buildernek meg mondjuk Alien Artifacts?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest