- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
EE3000
kóddal még most is behúzható 11.190 Ft-ért.
12 ezer felett 3000 Ft kedvezmény. Azul királyi pavilon is megérős. -
knoxhu
senior tag
Mondjuk ennek a nagyrésze nem igaz.
Nem veszek és nem vettem még hiányos, vagy sérült játékot. Szinte kivétel nélkül mindegyik olyan volt amibe maximum 1 játékot tett az előző tulaj.
Példák, castles of Burgundy 7000 Ft volt postával együtt, Korokon át 9000 Ft postával együtt (én vettem le a fóliát a kártyáról), magyar nyelvű évszakok 10000Ft. De még sorolhatnám a végtelenségig.
Használt játékoknál sem kell kompromisszumot kötni, csak jókor kell lenni jó helyen. -
DrDobos
őstag
Köszi szépen a választ!
Sajnos a virushelyzet miatt fontos(abb) lenne, hogy 2 fővel is élvezhető legyen
. Igy gondolom ahogy említetted is, a 7 csoda kiesett a pikszisből. Témát illetoen nyitottak vagyunk, nehezseget illetoen is valamilyen szinten, olykor becsúszik egy Mars terraformalasa is, de az tobbeknek nem tetszik a tarsasagbol, mert tul sokmindenre kell figyelni jatek kozben
. A jatekido nem fontos szempont, nyugodtan lehet akar tobb oras jatek is
-
maross
nagyúr
Nem tudom, fura hogy még nem panaszkodtak. Kérdezz rá társasjáték csoportban, gyorsan ki fog derülni.
-
maross
nagyúr
Valoszinuleg az osszes ilyen. Magyar kiadasokkal eleg sok gond van sajna, ha nem a legegyszerubb 50 lapos nyelvfuggetlen jatekrol beszelunk, mar lehet ra nyugodtan penzt tenni, hogy valamit hiba lesz benne. Itt szokták gyujteni a hibakat, captain sonart viszont nem latom.
-
maross
nagyúr
társasjáték, kis adásvétel kis moderációval, nagy adasvetel nagy moderacioval
.
+itthoni arkereso, kulfoldi arkereso , ezekbol mar realis arat lehet kepezni szinten mindenre ami nem tartalmaz ks exkluziv cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest