- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
vagy adminnak az adott csoportban. azt lássuk be, hogy figyelhetek én bármilyen aktívan, a fb értesítési algoritmusát én nem igazán nevezném értesítési algoritmusnak.
szóval az, hogy te bemákolsz valamit, más meg beírja 3 fórumra a fb csoportokon kívül, hgoy mit keres és 2 nap után jön a hirdetés fel neki az adott játékról, az kvára nem skilloptikai sérült játékot meg nem vennék, mert a resell value katasztrofális, nem beszélve róla, hogy igénytelenségnek tartom a zsírfoltos kártyák eladását is...
emellett lehet kifogni dolgokat, vagy jól eladni, viszont bosszantó, hogy egyesek elinflálnak játékokat ész nélkül - pl TG-t komolytalan alacsony árakon hirdetnek meg, ennek következtében aki keres, annak ez az elvárása, hogy irreális beker. ár alatt add el, amire 2 évet vártál
-
Mortein
tag
Érdekes, mert elsőre én pont az Óceániáról gondoltam azt, hogy inkább csak a madarak számát növeli de jó tudni, hogy több is van benne ennél. Az Európai madarak kiegről én azt olvastam, hogy a fel nem használt kártyákkal meg talán az eleséggel lehet valamit kezdeni a végén és több az interakció a játékosok között, de majd utánajárok.
Köszönöm a segítséget!
-
Mortein
tag
Még csak 2 játékon vagyunk túl. Elsőre, amikor tanulgattam, hogy mik a szabályok kicsit csalódottnak éreztem magam, de az első "normális" játék után már sokkal jobb lett a kedvem, mert látszik, hogy van mélység a játékban és van mivel taktikázni. A 2 kieg közül, miért az Óceániát ajánlod?
-
DJGABI
addikt
Kartográfusokat vettem. Nagyon ronda lett a borítója, vagy nem tudom miért, de Cellben kb egy darab nem fogyott, Sárváron se sok. Sajna 7 csoda már nem volt, pár nappal ezelőtt is csak az utolsót fényképeztem. Mondjuk akkor Győri Zoli Igen?-je is ki volt fosztva, mára már újra töltötték.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Formula-1
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?