- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
norbi2010 #98591 üzenetére
Én a Lidl-ben vettem egy Parskide-ot, nekem bejött. Ad-hoc fúrok vele arra teljesen jó.
De a felújítás során a villanyszerelőnek is volt egy Parkside fúrója, azt mondta jól bírja nagyon, azért is mertem megvenni. Most a pontos típust nem tudom, de ha érdekel megnézem ha otthon leszek. -
Valkűr
addikt
válasz
norbi2010 #98584 üzenetére
Érdemes bemenni egy barkács áruházba és megvenni a legolcsóbb fúrókalapácsot, nem ütvefúrót!!! Ez fontos mert sokan nem tudjak a különbséget! Ha vasbeton akkor gondolom panel, azt meg csak a fúrókalapács viszi! Vagy kérj kölcsön valakitől, nálunk az Obiban lehet kölcsönözni is, 4 órára 2-3 ezer ft-ból meg van. A szaki sokat elfog ezért kérni!
-
martonx
veterán
válasz
norbi2010 #92555 üzenetére
Mi a nyári lakásfelújításhoz nagyrészt it vásároltunk: Renok Fürdőszoba Szalon
Áraikkal is, kiszolgálással is elégedettek voltunk. Vállalt szállítási időket is tartották. -
válasz
Valahol írtam az én kalandomról. Ha megveszed a burkolólapokat ellenőrizd, hogy egy évjárat és sorozat-e! Nekem kettő lett kis szín és méreteltéréssel.
A makai úti boltba ne menj ill. menj, csak mindent ellenőrizz amikor felpakolod! Ott voltak ilyen hanyagok a kiadásnál. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Mi a Praktikerben vettünk padlóra és falra burkolatot Glamour kuponnal.
A falra 30×60 cm greslap került, lengyel gyártmány, a padlóra 33,3×33,3 cm Zalakerámia. Árban kb egyformák (kb 4,5k/m2), viszont a lengyel mindősége köröket ver a magyarra.
A következő, ami tetszett, az 7,5-12k mezőnyben volt, 30×60 cm és 60×60 cm lapméretegetek nézegettünk.
5 éve is Zalakerámiát vettünk, akkor egy bevallottan másodosztályút nagyobb kálóval. Méretpontos volt, de felületi hibák előfordulhattak, a zömét ki lehetett ejteni, becserélni ismerősön keresztül. A mostani I. osztályú, a felület szép is, de nem méretpontos a lap, illetve sok volt közte a görbe. Többet nem veszek Zalakerámiát.Még egy észrevétel. Az elmúlt 1-1,5 évben az amúgy divatos, szép, jó minőségű olasz, spanyol lapok beszerzése akadozik, nagyon sok olyan ismerősöm van, akik a vállalt 3-4 hetes szállítási határidő helyett 2-3 hónapra kapták meg a rendelésüket. Ha az idő számít, akkor olyan kínálatot nézegessetek, ami polcról elérhető.
-
tisn
addikt
válasz
norbi2010 #92291 üzenetére
nekem a konyhabutor momaxos, valami nemet gyartmanyu "vacak", jobb lett mint asszony asztalos altal keszitettje... (az is lapszabaszatban gyartatja le, aztan ki tudja hogy sikerult osszeheftelnie.
a fotokon messzirol az asszonye is jol nez ki, de kozelrol sok a hiba
)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
norbi2010 #92291 üzenetére
Karnis 98, bár amióta az üzem leégett 10+ éve, volt némi átszervezés. Lett egy-két asztalos, aki jobban ért a számítógéphez, CNC-hez és sok diákmunkás.
Etsberger bútorokhoz keress szegedi üzletet. Komplett hálószobabútort vettünk 7-8 éve, barátom 13 éve több szobára való bútort, hiba nélkül megvan mind.Mi a Moskvai körútiban alkudtunk meg, budapesti szállítással együtt is olcsóbb volt, mint helyben megvenni.
T-Boss fürdőszobabútor: az új lakásban nem kell egyedi méretre gyártott flanc, így jó a konfekció is. Itt találtuk meg a nekünk kellőt.
Mömax: ülőgarnitúrát rendeltünk 1-2 hete.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest