Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
De itt volt internet, az a durva... mondjuk az a vinyós eset sem lehetett semmi.

Ha már vinyó. Elmentem még pár éve egyik ismerőshöz, hogy ugye rossz a gép.
Megnézem, szerelem, diagnosztika: behalt a 40-es vékonymaxtor. Oké, majd meggondolják, stb.
Erre pár hét múlva közli, hogy neeeem, nem úgy volt az, mivel a gyerekek megmozgatták, és jó lett.
Pár hónapja derült ki, hogy a komplett gépet lecserélték egy majdnem ugyanolyan fosra.
És akkor majdnem az jött le, hogy én vagyok a hülye. Vicc. -
localhost
Közösségépítő
Igen!
Van egy olyan kategória: (vevő és gép kategória egyben)
Körülbelül:
Vettem kétezerért egy gépet, amit a bátyám cégénél leselejteztek, monitor is volt hozzá, de otthonra még jó az nekem, majd apa, meg anya fog rajta excelben meg turbo Pascálban dolgozni (mi a fenét ?) és még a gyerek is odaülhet elé néha játszani, olyan jó kis autóversenyeset vagy focisat vagy labirintusbanlövöldözőset, hiszen már kilenc éves és már minden szomszédunknak van számítógépe, a mi Gazsikánk sem rosszabb gyerek más fiánál, megérdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- OpenMediaVault
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Filmvilág
- Call of Duty: Black Ops 7
- OLED monitor topic
- OTP Bank topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mondjuk ebben monitor nincs, az igaz.