- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
summers #70010 üzenetére
Valamiért sejtettem, hogy nagy méretű HDD -re vágysz (abból, hogy nem pl. nem az 5400 RPM -re mentél rá).
Gold -ból szerintem a 18 TB -ra menj rá. Ugyanabból a sorozatból ezt a méretet olcsóbban megkapod, mint a 16 TB -ot (egyik helyen akciózzák, ha jól látom): [link] .
Miért is emlegettem az elhelyezés kérdését is (mármint azon kívül, hogy nem tudom Nálad mi újság)? Azért, mert bár akkor ez a HDD egy 6 TB -os mellett egyedül lenne, de azért (némi képzavarral élve) "már szabad szemmel is észrevehető" hangja van
Egyszóval lesz hangja. Persze el lehet küldeni hibernálni, ha éppen nincs használva (külön második kötet lesz ugye) illetve ha nincs átkódolás (Plex) vagy terhelés filmnézés közben, akkor sincs erős seek hang, de egyébként azért lehet. Azaz, ha egy mód van rá, akkor ne a nappaliban vagy hálószobában legyen.
Ismételni tudom magam - igazából ez akkor lenne hangsúlyos kérdés, ha pl. lenne 4-5 db ilyen HDD, de ...
-
dkess
őstag
válasz
summers #70002 üzenetére
Szia,
Az eddigi hsz -eid alapján kb. annyi szűrhető le, hogy valószínűleg DS720+ -ba lenne és a feladatai között lenne Plex is. Azonban nagyon más nem.
Pár dolgot még hozzáfűzhetnél esetleg ami segítene pontosabb javaslatban:
- milyen mérettartomány érdekelne,
- WD Red -ből melyik szériára gondolsz. Úgy egyébként a 'Plus' és 'Pro' kizárva?
- milyen NAS és milyen felhasználásra? Sebesség és hang mennyire számít? Külön helyiségben (pl. spájz, tároló, előszoba stb.) lenne vagy lakott helyiségben?Úgy egyébként egy nagyon általános észrevétel első körben: egy készülékben (NAS vagy bővítőegység) levő 8 -nál több HDD esetén a Gold ajánlott a kettő típuscsalád közül ...
-
szpali
addikt
-
dkess
őstag
válasz
summers #65576 üzenetére
Szia,
Szerintem amennyiben képet töltesz fel (bárhová), akkor a publikus IP címedet/DDNS -edet/QuickConnect -et satírozd ki előtte.
Javasolnám még hogy széles körben elérhető nicknév se legyen DDNS/QuickConnect alapja.
Különben, ha Te bármi miatt nem is, de alkalomadtán egy "jóakaró" csatlakozni tud a NAS -odra ... És pont nem a Plex -re gondoltam, hanem ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest