- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Egyébként a 'Google-fiók kezelése/Biztonság/Kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférése' -nél, ha bekapcsolod, akkor sem megy a szinkronizáció?
Egyébként ezt amennyiben Google fiókot használsz Synology NAS értesítő leveleihez, akkor annak idején azt is át kellett állítani erre a metódusra.
-
gyugyo79
addikt
Mivel ezekkel a limitációkkal küzd a szinkronizáció, olyan nagy előnye még szerintem nincs.
" Auto-sync runs once per day. If you need realtime updates, please click the ⋮ on the right side of a synced account > Edit > Sync to manually update the changes.
Only one-way sync from external sources to Synology Contacts is supported. Any changes made in Synology Contacts will not be updated to the source address books. The sync settings will not be migrated during the contact migration from Synology MailPlus. Please set up the sync settings again in Synology Contacts. " -
dkess
őstag
Nem tudom, lehet ez ennél bonyolultabb. Nálam pl.
- Médiaszerver SSDP - 920,
- Emby DLNA: 600.Amennyire jól tudom mind a kettő alapértelmezés - legalábbis nem emlékszem, hogy bármelyiket piszkáltam volna valaha.
Aztán TV -t bekapcsolva (standby -ból) és DLNA menübe lépve mégis a Synology van azonnal és minden esetben. Még kivétel sem volt. UTP/WiFI kapcsolódás is kb. mindegy. Ugyanakkor az Emby DLNA van, hogy megjelenik azonnal. Van, hogy várni kell egy-két percet vagy párszor ki-belépkedni a TV DLNA menüjébe ...
Ki érti ezt? ...
-
lewisfm
aktív tag
Felraktam a DS118-ra, s sokkal több RAM-ot használ alaphelyzetben.
Ez egy egyszerű NAS, s semmiféle többletet nem tapasztaltam, még gyorsulást sem.A kétlépcsős authentikálás megváltozott, nem a Google megoldását kell hozzá használni, hanem a Syno sajátját.
A Photo Station helyett a Synology Photos került, amihez csak Androidos és IOS-es kliens létezik.
Buta, félkész megoldás.
Funkciók hiányoznak:
- Nincs csoportos kijelölés
- A Timeline View a kliens appokban nem hozzáférhető
- A fényképek cimkézése nehézkes. Pl. amikor egy új egyedi cimkét akarok hozzárendelni, akkor a cimke felvételéhez megjelenő gomb a törlés gomb, amin csak a felirat rossz, mert ezzel mégis hozzáadja a cimkét
- A fényképeknél nem lehet a geolokációt szerkeszteni.3. féltől származó csomagokkal gondjai vannak. Még a Midnight Commander-re is panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ALIENWARE Area-51 R5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest